maritbet girişmaritbet
Aquacity Kerpe Kumcağız’da hayata geçirildi!

Aquacity Kerpe Kumcağız’da hayata geçirildi!

Deta İnşaat tarafından Kerpe Kumcağız'da hayata geçirilen Aquacity, 1’inci etap tamamlanarak sahiplerine teslim edildi

İlk etap teslim edildi

Kefken, Kerpe, Kumcağız Altın üçgeninde markalaşmış olan Deta İnşaat' ın 7'inci tatil köyü projesi olan Kumcağız Aquacity'de Mayıs sonu itibariyle yüzme havuzu, güneşlenme terasları, rekreasyon alanları, altyapısı ve özel korusu ile 48 villalık 1'inci etap tamamlanarak sahiplerine teslim edildi.

Bulunduğu çevreye uyum sağlamak için özel olarak tasarlanan mimarisiyle dikkat çeken Aguacity, 88 villadan oluşuyor. Bahçe katları ve çatı dubleksleri olarak iki ayrı konseptte inşa edilen projenin 80 metrekarelik bahçe katlarında Amerikan mutfaklı geniş bir salon, önünde 15 metrekare veranda, iki yatak odası ve hilton tipi banyo bulunuyor. 130 metrekare olan dubleksler ise giriş katında Amerikan mutfaklı geniş salon, önünde 12 metrekare veranda, banyolu ebeveyn odası, misafir banyosu ve çatı katında 18 metrekarelik terası, iki yatak odası ve bir banyosu ile geniş yaşam alanlarından hoşlananların beğenisine sunuluyor. Sakinlerine kış aylarında da konforlu bir yaşam sunabilmek adına tüm yaşam alanlarında yerden ısıtma sisteminin uygulandığı projede, bahçe katları 143 bin TL-158 bin TL, dubleks katları ise 183 bin TL-198 bin TL arasında satışa sunuluyor.

Sosyal alanlarıyla iddialı bir merkez

Sıradışı mimari tasarımıyla her yaştan insanın bir arada keyifle yaşamasına olanak sağlayan Aquacity, sunduğu sosyal olanaklarıyla hayatın merkezi haline geliyor. Site sakinlerinin site dışında zaman geçirmesine ihtiyaç duymayacak şekilde 420 metrekare ve 310 metrekarelik iki yüzme havuzu, bir kaydıraklı aquapark havuzu, tenis, basketbol, voleybol oyun alanları, çocuk oyun parkları, bisiklet ve yürüyüş parkurları, piknik masalarıyla donatılmış özel korusu, her aile için bir otopark ayrıca misafirler için de ayrılmış otopark alanı, 24 saat kayıtta olan 16 gece görüşlü kamerası, 24 saat nöbet tutulan güvenlikli giriş kapısı, uzaktan kumandalı bariyerli giriş sistemi, her ailenin organik tarım yapabileceği hobi bahçeleri ile Aquacity sıra dışı bir yaşam deneyimi sunuyor.

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'de yenilenebilir enerjide hedef 2040!
  • 23.11.2020 14:36

Türkiye'de yenilenebilir enerjide hedef 2040!

Türkiye'nin elektrik üretiminde yenilebilir ve nükleer enerjinin payının 2040'ta ...

Denizlililer kumsal evleriyle tanışıyor
  • 01.03.2015 14:16

Denizlililer kumsal evleriyle tanışıyor

Denizli'nin değil, Ege bölgesinin en büyük temalı yaşam projesi olacak olan Aqua ...

AquaCity’de lansmana özel fırsatlar!
  • 27.02.2015 15:47

AquaCity’de lansmana özel fırsatlar!

Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi AquaCity’de lansmana özel fırsatla ...

Aquacity Kerpe Kumcağız’da hayata geçirildi!
  • 09.07.2013 10:13

Aquacity Kerpe Kumcağız’da hayata geçirildi!

Deta İnşaat tarafından Kerpe Kumcağız'da hayata geçirilen Aquacity, 1’inci etap ...