maritbet girişmaritbet
Ankara'nın nitelikli konuta ihtiyacı var

Ankara'nın nitelikli konuta ihtiyacı var

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz, Başkentte yükselen yeni nesil konut projelerinin Ankaralılar tarafından tercih edildiğini söyledi.

Başkentli vatandaşların konut seçimlerinde kaliteli yapılara yönelmeye başladıklarının altını çizen MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz “Vatandaşlarımız artık ihtiyaçlarını karşılayabilecek güvenlikli yapılara yönelmek istiyor. Bu noktada da Beytepe lokasyonunda yükselen yeni yapılar ön plana çıkıyor” dedi. Artan nüfusun ve değişen konut tercihinin nitelikli konut açığı ortaya çıkardığını belirten Yılmaz “Eski yapıların yerini yeni yapılara bırakması gerekiyor. Bu noktada da yeni yapılan yerlere hem Türkiye genelinde hem de Başkentte büyük ihtiyaç doğuyor” ifadelerini kullandı.

2018 yılında inşaat sektörü desteklenmeli

Faik Yılmaz, 2018 yılında inşaat sektörünün teşvik beklediğinin de altını çizdi. Özellikle arsa fiyatlarında yaşanan artışın konut sektörünü de etkilediğini kaydeden Yılmaz “Arsa fiyatlarının yüksek oluşu konut fiyatlarının da artmasına neden oluyor. Bu noktada herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Arsa fiyatları dışında, aynı zamanda tüketicinin konut almaya teşvik edilmesi lazım. Bunun içinde kredi faiz oranlarının yeni bir yapılanma ile düşürülmesi gerekiyor” diye konuştu.

“MiaVita yaşam alanları sunuyor”

Projenin bünyesinde birçok yaşam alanını da barındırdığını söyleyen MiaVita Beytepe Yatırımcısı Yılmaz, sunulan yaşam alanları ile şehir merkezi kavramının Beytepe'de olduğunu söyledi. Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:“Sinema, kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, cafe, Türk hamamı, sauna, müzik odası, dev ekran playstation odası ve güneşlenme alanlarımız mevcut. Kısacası yaşam alanlarını güzelleştirecek ve renk katacak her türlü olanağa sahibiz.”

Ferahlık kavramı değişiyor

Projede hayata geçirdikleri tavan yüksekliği ile de Ankara'da fark yarattıklarının altını çizen Yılmaz “Net 3.05m'lik tavan yüksekliğimiz Ankaralı yatırımcılara sunulmuş önemli özelliklerimizden birisi. Dairelerimizin tamamında rahat ve kullanışlı alanlar ve yüksek tavanlar sayesinde ferahlık hakim” dedi. Projede kullanılan malzemelerin kalitesine de vurgu yapan Yılmaz “Kullandığımız kaliteli, ithal ürünler ve yerden ısıtma sistemimiz, kapı ve pencerelerin de tavan yüksekliğine oranlı özel üretim olması bizi diğer projelerden ayırıyor. Aidatlar ise ev sahiplerinin daire metrekarelerine oranlanarak belirlenecek ve bölge rayiçlerinin üzerinde olmayacak” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Modern yaşamın yansımaları Beytepe'de hayat buluyor
  • 31.05.2018 14:34

Modern yaşamın yansımaları Beytepe'de hayat buluyor

MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Beytepe’nin gelişimine dikk ...

'Konut sektöründe seçim hareketliliği yaşanıyor'
  • 05.05.2018 12:55

'Konut sektöründe seçim hareketliliği yaşanıyor'

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Türkiye’nin inşaat anlamında gelişi ...

Ankara'nın nitelikli konuta ihtiyacı var
  • 15.12.2017 12:46

Ankara'nın nitelikli konuta ihtiyacı var

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz, Başkentte yükselen yeni nesil konut pro ...

MiaVita Beytepe'de yüzde 15'e varan indirim fırsatı!
  • 15.11.2017 14:31

MiaVita Beytepe'de yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz, inşaat sektöründe ve konut piyasasında ...

MiaVita daire fiyatları 300 bin liradan başlıyor!
  • 07.11.2017 15:44

MiaVita daire fiyatları 300 bin liradan başlıyor!

Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından inşa edilen MiaVita Beytepe’de ...

MiaVita Beytepe projesinin fiyat listesi!
  • 07.07.2017 10:23

MiaVita Beytepe projesinin fiyat listesi!

Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilen MiaVita Beyte ...