maritbet girişmaritbet
Ankara'nın gözdesi Beytepe Paradise!

Ankara'nın gözdesi Beytepe Paradise!

Ateş Grup Yapı tarafından Ankara’da hayata geçirilen Beytepe Paradise projesinde daireler tek tip 6+1 olacak şekilde tasarlandı.

Ateş Grup Yapı tarafından Ankara’da Çankaya İlçesi’nin Çayyolu Mahallesi’nde inşa edilen Beytepe Paradise projesi 9250 metrekare arsa üzerine, 22 katlı iki blokta toplam 57 daire olacak şekilde meydana geliyor. Beytepe Paradise’de 1 ila 17. Katlar arasında 3 daire, 17 ila 18. Katlar arasında 2 daire, 19 ila 21. Katlar arasında 1 daire bulunuyor. Projede tamamının 6+1 olduğu daireler brüt 320, net 275 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Ankara’nın en prestijli projelerinden biri olan Beytepe Paradise, yatırım potansiyeli en fazla olan proje olarak da nitelendiriliyor. Katta villa keyfi yaşanabilecek şekilde tasarlanan Beytepe Paradise projesi deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilerek konut alıcılarının dikkatini çekiyor.

13500 metrekare yeşil alanı mevcut olan Beytepe Paradise projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal alanı da bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda güvenlik hizmeti ile birlikte 7/24 kamera ile izleniyor.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Sadece 6+1 dairelerin bulunduğu Beytepe Paradise projesinde dairelerin fiyatı 18 milyon 500 bin TL’den başlıyor. 
Teslim tarihi Temmuz 2023 olarak planlana projede kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz