maritbet girişmaritbet
Amazon Evleri 575 bin lira

Amazon Evleri 575 bin lira

Bodrum'da hayata geçirilen Amazon Evleri'nde doğal yaşam alanları akıllı ev teknolojisiyle buluşuyor

Bodrum'da hayata geçirilen Amazon Evleri'nde doğal yaşam alanları akıllı ev teknolojisiyle buluşuyor

Doğal yaşama zarar vermeyecek şekilde tasarlanan 16 adet müstakil bloktan oluşan Amazon Evleri'nde doğal yaşam alanları akıllı ev teknolojisiyle buluşuyor. Çam ve zeytin ağaçlarının arasına gizlenmiş evlerden oluşan projede geniş cam cepheler sayesinde doğa örtüsü her adımda yanıbaşınızda.

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Amazon Evleri projesinde müstakil bloklardan oluşan konutlar akıllı ev teknolojisiyle inşa ediliyor. Yıl boyunca size ve ailenize rahat bir yaşam sunacak detaylarla donatılan proje, yaşanmış tecrübelerden yola çıkarak Amazon'da hayat buluyor.

10 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Amazon Evleri, çam korusunun ve zeytin ağaçlarının arasına gizlenmiş 10 flat ve 6 dubleks yaşam alanlarından oluşuyor. Her biri kendine özel müstakil bahçe ve otopark alanına sahip evlerde, günlük yaşamı kolaylaştıracak akıllı ev sistemi, geniş cam cepheler ardında size ve ailenize pratik ve güvenli bir yaşam alanı yaratıyor.

Bodrum'da eşine çok az rastlanan tek katlı mimari anlayışıyla hem büyük hem de küçük aile fertleri için büyük kolaylık sağlayan ve güvenli yaşam alanı inşa eden Önderler İnşaat, Amazon Evleri'nde her detayı sizler için düşündü. Doğal yaşam alanlarının akıllı ev teknolojisiyle birleştirerek sunduğu projedeki teknolojide tek kumandayla media yönetimi, güvenlik ve ekstra ilaveler bulunuyor.

Doğal yaşama zarar vermeden dizayn edilmiş olan Amazon Evleri,10 adet tek katlı ve 6 adet dubleks olmak üzere toplamda 16 müstakil bloktan meydana geliyor. Tek katlı konut alanlarının 260m2 ile 265m2 arasında değiştiği projede dubleks evler 202-207 m2 büyüklüğe sahip.

Bodrum'un 2 katlı mimarisine alternatif olarak tek katlı yaşam alanlarının da yer aldığı projede göz alabildiğince yeşil doğayı evinin her odasında hissetmek isteyen Bodrumlular için yepyeni bir yaşam seçeneği sunan 10 adet tek katlı ev, çatı ve bahçe teraslarıyla çam ağaçlarının gölgesine uzanıyor.

Doğaya uygun olarak tasarlanan Amazon Evleri'nde dış cephelerde kulanılan ahşap kaplamalar evleri doğadan ayırmaz kılarken,her bir ev  için özel dizayn edilmiş vitraylar yapılara karakter kazandırıyor. Doğayı yaşam alanlarından ayıran geniş cam cepheler yemyeşil doğa örtüsünü her adımınızda sizinle buluşturuyor.

İçinde bulunduğu doğaya entegre olan Amazon Evleri'nin iç dizaynında çevreyle uyumu yakalayan transparan yüzeyler düşünülmüş. Doğal ahşap tonlarında açık mutfaklar,parke ve seramik zemin kaplamaları,çam ağaçlarından ilham alınarak tasarlanmış seperatörler sayesinde ferah ve natürel yaşam alanları yaratılıyor.

Milliyetemlak.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum CitrOn’da 345 bin TL’ye! Haziran’da teslim!
  • 18.05.2013 09:00

Bodrum CitrOn’da 345 bin TL’ye! Haziran’da teslim!

İsmini Fransızcada liman anlamına gelen ‘Citron’dan alan Bodrum CitrOn’da teslim ...

Bodrum AmazON Evleri'nde 625 bin TL'ye!
  • 22.08.2012 16:13

Bodrum AmazON Evleri'nde 625 bin TL'ye!

AmazON Evleri doğanın içinde ve şehre yakın huzurlu bir hayat arayanlar için büy ...

Amazon Evleri 575 bin lira
  • 05.04.2012 19:07

Amazon Evleri 575 bin lira

Bodrum'da hayata geçirilen Amazon Evleri'nde doğal yaşam alanları akıllı ev tekn ...