maritbet girişmaritbet
Altower konut satışlarında yüzde 1 KDV avantajı sürüyor!

Altower konut satışlarında yüzde 1 KDV avantajı sürüyor!

İstanbul Göztepe’de Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower rezidans satışlarından sadece yüzde 1 KDV alınıyor.

Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower rezidans projesi, geçtiğimiz hafta ön satışlarına başladı. %1 KDV ile satışları yapılan Altower, ‘Otel konforlu akıllı teknolojik yaşam' konsepti sunuyor.

Kaliteli ve yaşayan konut farkını teknolojiyle harmanlayan Altower, 330 tane 1+1 daireden oluşuyor. Daireler isteğe göre büyük 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere de dönüştürülebiliyor. Akıllı modüler sistemin yer aldığı proje, sektöre artı değer katmak ve fark yaratmak amacıyla sosyal donatıları da teknoloji ile birleştiriyor. Proje, teknolojinin sınırlarını zorlayarak hayatınızı bir tıkla kolaylaştırıyor ve sizin yerinize her şeyi düşünüyor.

Altower dünyanın en prestijli otellerinin sahip olduğu akıllı sistemi kurgulayan grupla, Türkiye'nin ilk teknolojik akıllı rezidans alt yapısını sunuyor. Yalnızca Altower'a özel olarak üretilen teknolojik altyapı sistemi, her istediğinize bir tıkla ulaşmanızı sağlıyor. Projede spor yapmak isterseniz özel spor hocanızı evinizdeki tabletteki uygulama üzerinden seçip istediğiniz saate rezervasyon yapmak mümkün. Altower uygulamasında evdeki tüm ayrıntıların kontrolünü sağlanabiliyor. Concierge, housekeeping, dry cleaning gibi hizmetlerine tek tık ile erişime ek olarak rezidanstaki sosyal donatı alanlarının kontrolü de bulunuyor. Proje ayrıca araba yıkama hizmeti, yemek siparişi verme, sinema salonu rezervasyonuyla birlikte televizyon, ışık, kapı perde ve klima kontrolü gibi birçok özellik de sunuyor.

Eylül 2019'da daire teslimlerinin yapılacağı proje, Bağdat Caddesi'ne 6 dakika, Yenisahra metrosuna 1 dakika, 15 Temmuz Şehitler köprüsüne 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. 15 yılda geri dönen fiyatlarıyla Altower, yatırım için de oldukça karlı bir proje vaat ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altower konut satışlarında yüzde 1 KDV avantajı sürüyor!
  • 19.12.2017 14:12

Altower konut satışlarında yüzde 1 KDV avantajı sürüyor!

İstanbul Göztepe’de Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower rezidans s ...

Altower’da aralık ayına özel kampanya!
  • 07.12.2017 14:41

Altower’da aralık ayına özel kampanya!

Türkiye’nin ilk akıllı teknolojik rezidansı Altower, aralık ayına özel yaptığı s ...