maritbet girişmaritbet
Altıniş, Pruva Mudanya ile mavi ve yeşili buluşturuyor

Altıniş, Pruva Mudanya ile mavi ve yeşili buluşturuyor

Altıniş İnşaat, 20 adet 2+1 ve 15 adet 3+1 çatı dubleks daireler şeklinde tasarlanan Pruva Mudanya ile mavi ve yeşilin buluştuğu butik bir proje hayat

Altıniş İnşaat firma ortağı Mustafa Andıç, butik bir proje hayata geçirdiklerini belirterek, "Beş blokta, toplam 35 daireden oluşan Pruva Mudanya projesi, Mudanya'nın mavisi ve yeşili ile bütünleşme özelliğiyle dikkat çekiyor. 20 adet, 2+1 ve 15 adet 3+1 çatı dubleks daireler şeklinde tasarlanan Pruva Mudanya'da, bahçe katları dahil tüm daireler deniz manzarasına sahip" dedi. 

pruva mudanya

Mustafa Andıç, sosyal donatı alanları da düşünülen projede kapalı otopark, havuz, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı kafeterya, fitnes salonu, geniş peyzaj alanı, bahçe asansörleri, güvenlik, 24 saat kapalı devre kamera sistemime her dairede görüntülü diafon sistemi bulunduğunu iletti. Altıniş İnşaat olarak yıllık 100 ila 200 adet bandında konut ürettiklerini kaydeden Andıç, bugüne kadar ürettikleri konut sayısının ise bin 500 adedi geçtiğini bildirdi. Halen 56 villa, 70 adet de daire inşalarının bulunduğunu bildiren Andıç, "Üçü Bursa'da, biri de Balıkesir'de olmak üzere devam eden dört projemiz var. Buna 120 yeni konut ilavemiz daha olacak. Bu yıl içinde üç yeni projeye daha başlayacağız. Hali hazırda görüşmeler de yürütüyoruz" açıklamasında bulundu. 

pruva mudanya

Mustafa Andıç, Balıkesir Ayvalık projeleri hakkında bilgi vererek, bu projede dört adada toplam 68 villanın bulunduğunu ve 56 adedini bu yıl teslim edeceklerini kaydetti. Bunun Bursa dışındaki ilk projeleri olduğunu dile getiren Andıç, bölgede marka bilinirliklerinin arttığını, Ören'de de 31 adetlik villa proje için harekete geçtiklerini aktardı. Altıniş İnşaat'ın 2007 yılında iki ortaklı olarak kurulduğunu söyleyen Andıç, ağırlıklı konut ve villa üretmelerine rağmen anahtar teslim fabrika ve ticari alanlar da yaptıklarını söyledi. 

Öte yandan, proje hizmeti de verdiklerine değinen Mustafa Andıç, "Müşavirlik hizmeti sunduk. Bir dönem izolasyon konusunda çalışmalarımız oldu. Tadilat, dekorasyon, deprem güçlendirmesi konularında da faaliyet gösterdik. Bugün gelinen noktada ağırlığımız konut üretiminde. Son yedi yıldır özellikle butik ve nitelikli projeler oluşturmaya başladık. Çok adetli değil ancak bulunduğu bölgeye değer katacak projeler yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Andıç, ayrıca Altıniş Sigorta adı altında sigortacılık sektöründe faaliyet gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altıniş, Pruva Mudanya ile mavi ve yeşili buluşturuyor
  • 19.04.2017 11:36

Altıniş, Pruva Mudanya ile mavi ve yeşili buluşturuyor

Altıniş İnşaat, 20 adet 2+1 ve 15 adet 3+1 çatı dubleks daireler şeklinde tasarl ...

Pruva Mudanya fiyatları 400 bin TL
  • 21.01.2017 14:48

Pruva Mudanya fiyatları 400 bin TL

Altın İnşaat projesi olan Pruva Mudanya toplam 35 adet daireden meydana geliyor. ...