maritbet girişmaritbet
 Altaş İnşaatın modern dünyası ''ONYX Ankara''

Altaş İnşaatın modern dünyası ''ONYX Ankara''

Yatay ve modern mimarinin bütünleştiği tasarımları ile ONYX Ankara projesi değişen yaşam gereksinimleri dikkate alınarak oluşturulan modern tasarımlar ile kullanıcılara 2025 Haziran ayında konforlu bir yaşam sunmayı planlıyor. 

Altaş inşaatın 65 yıllık deneyim ayrıcalığı ile gerçekleştirilen ve 5 kattan oluşan ONXY Ankara projesinde; 2+1 ve 1+1 konutların yanı sıra, ticari birimleri de içinde barındıran üç etaptan oluşmaktadır. Bunlar; 1.etapta 126 adet 2+1, 227 adet 1+1 dairelerin yanı sıra 85 adet, 2.etapta 110 adet 2+1, 201 adet 1+1 daire ve 52, 3.etap ise 80 adet 2+1, 138 adet 1+1 ve 45 adet ticari birimlerden oluşmaktadır. 

ONYX Ankara’nın arsa alanı 21 bin 110 metrekaredir. Projede A, B ve C blok yer alacak. Verilen bilgilere göre, A blok toplam 3.997,31 metrekare, B blok 3 bin 582 metrekare, C blok 2 bin 44,89 metrekare inşaat alanına sahiplik ediyor.

Geniş salon ve odalarıyla ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan 2+1 daireler, aynı zamanda peyzaj ve şehir manzaralı kullanışlı balkonlar ile göze hitap ederken, 1+1 daireleri ile minimal yaşam ihtiyaçlarına uygun olarak modern bir tasarım anlayışıyla tasarlanmıştır.
Projenin zemin katlarında, büyük peyzaj alanlarına sahip meydanlara açılan ticari birimler yer almaktadır. Bu sayede, kullanıcıların her türlü ihtiyacını karşılayabileceği farklı konseptteki birçok ticari ve yaşam alanları tasarlanarak proje bünyesine dahil edilmiştir.

ONYX Ankara özel planlamasıyla şehrin kalabalığından uzak; ana karakterini yansıtan meydanlar, geniş peyzaj alanları ve süs havuzlarının iç içe geçmesi ile tasarlanmış. Bu sayede, yatay mimari ile bütünleşen meydanlar ile sizlere eşsiz bir yaşam deneyimi sunmak hedeflenmiştir. Ayrıca nitelikli spor salonu barındıran sosyal tesislerin yanı sıra, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ile ailenizle kalite standartlarının üstünde bir konaklama deneyimi sağlayacaktır.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri 

ONYX Ankara projesinde 1+1 55 metrekare dairelerin başlangıç fiyatı 2.850.000 TL ile, 2+1 85 metrekare dairelerin başlangıç fiyatı 3.500.000 TL’den daire seçenekleri alıcılarına sunularak yaşamaya davet ediyor.
ONYX Ankara projesi kapsamında peşin ödemelerde kişiye özel indirim seçenekleri ile banka alternatifleri kullanım imkânı ile ayrıcalık sağlıyor.

ONYX Ankara nerede ?

Özel mimarisiyle ONYX Ankara projesi  Ankara ili, Sincan ilçesi, Gökçek Mahallesi, 102970 Ada, 2 Numaralı Parsel üzerinde hayata geçirilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz