maritbet girişmaritbet
Alan Panorama Kent'te deniz manzaralı daire!

Alan Panorama Kent'te deniz manzaralı daire!

Rengin İnşaat tarafından inşa edilen Alan Panorama Kent 121 konuttan oluşurken Aralık 2010'da projede yaşam başlayacak.

Rengin İnşaat tarafından İzmit'in doğayla iç içe olan yerleşim merkezlerinden Yuvacık'ta inşa edilen Alan Panorama Kent, modern mimarisi, kusursuz kalite anlayışı ve yüksek donanım standardı ile rüya gibi bir yaşam sunuyor. Alan Panorama Kent aynı zamanda benzer hayat tarzına sahip insanları buluşturan benzersiz bir yaşam alanı olmasıyla öne çıkıyor.

Aralık 2010 da teslim edilecek olan Alan Panorama Kent'te satışlar sürüyor. Yüzde 70'i yeşil alan olmak üzere 35 bin metrekare toplam alan üzerine inşa edilen Alan Panorama Kent, 3+1'den 5+1'e kadar, 140 metrekare ile 244 metrekare arasında değişen özelliklerde 121 konuttan oluşuyor.
 
Alan Panorama Kent, doğayla iç içe olmak isteyen ama şehirden de kopamayanlar için ideal bir proje olma özelliği taşıyor. Alan Panorama Kent'i diğer sitelerden ayıran en önemli farklılıklardan biri, sosyal donatılarının son derece ayrıntılı planlanmış olması. Alan Panorama Kent'te açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkları, tenis kortu, basketbol - mini futbol sahası, TV-oyun salonu, fitness merkezi - sauna, yürüyüş parkurları, evcil hayvan barınakları, hobi bahçeleri, kafeterya, amfi tiyatro, kreş, market, açık-kapalı otopark gibi sayısız sosyal imkan alanı bulunuyor.
Ferah daireler tasarlandı
Alan Panorama Kent'te müşteri beğenisi ön planda tutularak daire içi alanlar oldukça geniş tutularak kullanışlı mekanlar elde edilmiş. Her konutta mutlaka ebeveyn banyosuna yer verilmiş. Isı ses ve su izolasyonuna büyük önem  verilmiş. Yapı için İzmit bölgesinde özellikle konut projelerinde kullanımı çok yaygın olmayan C-30 sınıfı Hazır Beton, dış duvarlarda ise 25 cm kalınlıkta Nevşehir Bölgesinden getirilen ısı ve ses izolasyonu yüksek olan BIMS BLOK kullanılmış.
 
Alan Panorama Kent'te temelden çatıya kaliteli malzeme kullanımı, herkesi memnun edecek işçilik anlayışı ile hızla devam eden inşaat yüzde 65 seviyesine ulaşmış. Kaba İnşaat İşleri ve duvar örümleri tamamlanarak çatılar kapatılmış, çevre istinat perdeleri tamamlanmış ve sosyal alanlar hazırlanmış. Mekanik İşler ile birlikte İnce işlere başlanmış.
 
Rengin inşaat yapılarını imar ederken çevreye olan saygısını da ortaya koyuyor. Kocaeli de ilk, Türkiye de ise sayılı projede kullanılan “Yeşil Çatı” sistemi (Grassiding) sitenin hem görsel açıdan zenginleşmesi hem de çevre ile bütünleşmesini sağlıyor.
 

Alan Panorama Kent iletişim bilgileri

Web: www.alanpanoramakent.com
Web: www.rengininsaat.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0262 344 32 51 - 0 262 344 35 02
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kocaeli Alan Panorama fiyatları ne kadar?
  • 02.03.2014 08:30

Kocaeli Alan Panorama fiyatları ne kadar?

Rengin İnşaat’ın Kocaeli Başiskele bölgesi, Yuvacık semtinde konumlandırdığı Ala ...

Kocaeli Alan Panorama 3 geliyor
  • 28.02.2014 11:16

Kocaeli Alan Panorama 3 geliyor

Rengin İnşaat'ın Başiskele'de inşa ettiği projede fiyatlar 135 bin liradan başlı ...

Alan Panorama 3 Kocaeli’de satışlar başladı
  • 27.02.2014 15:05

Alan Panorama 3 Kocaeli’de satışlar başladı

Başiskele Yuvacık bölgesinde inşa edilen Alan Panorama 3 projesinde fiyatlar 135 ...

Rengin İnşaat, Kocaeli’nde Çarşı Yapı’yor
  • 02.09.2010 12:43

Rengin İnşaat, Kocaeli’nde Çarşı Yapı’yor

Rengin İnşaat tarafından 42 Evler Sanayi Mahallesi’nde yapılan Çarşı Yapı’da inş ...

Alan Panorama Kent'te deniz manzaralı daire!
  • 27.08.2010 16:17

Alan Panorama Kent'te deniz manzaralı daire!

Rengin İnşaat tarafından inşa edilen Alan Panorama Kent 121 konuttan oluşurken A ...