maritbet girişmaritbet
Akse Life’da konutlar 2 milyon 150 bin TL’den başlıyor!

Akse Life’da konutlar 2 milyon 150 bin TL’den başlıyor!

Çayırova Millet Bahçesi’ne yürüme mesafesinde bulunan Akse Life projesi deniz, doğa ve adalar manzarasına sahip eşsiz bir konumda yükseliyor. 

ALB Yapı tarafından Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’nde hayata geçirilen Akse Life projesi 4 bin 664 metrekarelik arsa üzerine iki blokta toplam 110 daire olacak şekilde hayata geçiriliyor. Eşsiz manzarası ve eşsiz konumuyla dikkatleri üzerine çeken Akse Life projesi Çayırova siteler bölgesinde Meva Anadolu ve Çayırova Millet Bahçesi’nin arasında yer alıyor.

2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan projede 2+1 daireler 86 ila 97 metrekare, 3+1 daireler ise 140 ila 230 metrekare büyüklüğe sahip. Daire tipi fiyatları, 2+1 dairelerde 2 milyon 150 bin TL’den, 3+1 dairelerde ise 3 milyon 300 bin TL’den başlıyor.

Doğal tabiat parkları, mesire yerleri ve kamp alanlarının geçiş güzergahında yer lan Akse Life projesinde açık yüzme havuzu, bay-bayan ayrı olmak üzere iki adet kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve bay bayan spa ve fitness merkezi gibi sosyal alanları da bulunuyor.

Ödeme seçenekleri

Akse Life projesinde daireler banka kredisine uygun durumda, peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim uygulanmaktadır.
  
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz