maritbet girişmaritbet
Akkuş Gayrimenkul, pandemiye rağmen hız kesmedi!

Akkuş Gayrimenkul, pandemiye rağmen hız kesmedi!

BOSS4 Gayrimenkul, Alya markasıyla 3 yılda yaklaşık 300 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

Lübnanlı El Khatip Group ile kurduğu BOSS4 Gayrimenkul bünyesinde; Alya markasıyla, 3 yılda, yaklaşık 300 milyon TL'lik yatırımla 500'e yakın konutu ve onlarca birimden oluşan ticari üniteyi içeren 4 projeye imza atan Akkuş Gayrimenkul, pandemiye rağmen yatırımda hız kesmedi. Yapımı devam eden projelerin inşaat çalışmalarını soluksuz sürdüren şirket, ortaklık bünyesinde, bu sene bitmeden 3 projeye daha başlayacak. Toplam 300 milyon TL'lik yatırımla 192 daire, 10 ticari alan, 12 adet dubleks villadan oluşan 3 proje ile yılın finalini yapacak. Esenyurt'ta inşa edeceği 250 konuttan oluşan projesini, bu sene bitmeden olgunlaştırarak 2021 yılı ortasında hayata geçirecek. Öte yandan şehir merkezine yakın lokasyonlarda proje ve arsa geliştirme çalışmalarını hızlandıracak.

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün en yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, yılı 3 yeni proje ile kapatmaya hazırlanıyor. 2020 yılı başında yatırım atağı başlatan şirket, Beylikdüzü'nün gelişimine liderlik eden projelerinin inşaat çalışmalarını pandemiye rağmen kesintisiz sürdürdü. Beylikdüzü bölgesinin dışına çıkarak Levent'te bölgenin yükselen yıldızı olarak gösterilen bir projeye de imzasını attı. BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, bu yıl sona ermeden 300 milyon TL'lik yatırımla, Beylikdüzü'nün en nadide bölgelerinde, 3 projenin temelini atacak. 3 projede toplam 500 konuta imza atacak. Şehir merkezine yakın lokasyonlarda proje ve arsa geliştirme çalışmalarına da hız verecek. 

Lübnanlı El Khatip Group ile kurdukları BOSS4 Gayrimenkul İnşaat bünyesinde, Alya markasıyla 3 yılda 300 milyon TL'lik yatırımla 500'e yakın konut ve onlarca ticari birimden oluşan 4 projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, köklü tecrübe ve güçlü finansal yapının bir yansıması olarak yatırımcılarla güven üzerine kurulu bir ilişki geliştirdiklerini kaydetti. Akkuş, “3 yılda, Alya markasını ortaklığımızın bir eseri olarak sektörümüze kazandırdık. Yeni yatırımlarımız ile markamızın sektördeki konumunu yukarılara taşıyacağız” dedi.

2020 yılı başında başlattıkları yatırım atağını, pandemiye rağmen hız kesmeden sürdürdüklerini kaydeden Abdülkadir Akkuş, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Yatırım atağına devam ediyoruz”

“BOSS4 Gayrimenkul İnşaat ortaklığı ile hayata geçirdiğimiz projeler aracılığıyla Beylikdüzü'nün gelişimine liderlik ettik. Hayata geçirdiğimiz projeler ile bölgeye prestij ve katma değerli yatırım kazandırdık. Levent'te inşa ettiğimiz, bölgenin yükselen yıldızı olarak gösterilen Alya Teras projesiyle Beylikdüzü'nün dışına çıkarak sektördeki köklü tecrübemizi şehir merkezine kazandırdık. Pandemi döneminde devam eden projelerimizin inşaat çalışmalarını kesintisiz sürdürmeyi başardık. Yılbaşında başlattığımız yatırım atağına devam ediyoruz.”

Yıl bitmeden hayata geçirecekleri yeni projeleri hakkında bilgi veren Abdülkadir Akkuş, şunları söyledi:

Şehir merkezine yakın lokasyonlar gündemde

“Beylikdüzü'ndeki köklü tecrübemiz, yatırımlarımıza yön verirken şehir merkezine yakın farklı lokasyonları da gündemimize alıyoruz. Yıl bitmeden toplam 300 milyon TL'lik yatırımla 192 daire, 10 ticari alan, 12 adet dubleks villadan oluşan 3 projeye start vereceğiz. Şehir merkezine yakın lokasyonda proje ve arsa geliştirme çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Esenyurt'ta inşa edeceğimiz yaklaşık 250 konuttan oluşan projeyi bu sene bitmeden olgunlaştırarak 2021 yılı ortasında hayata geçireceğiz. Bu sene başlattığımız yatırım atağı, 2021'in altyapısını oluşturacak.” 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alya Konakları Merkez Efendi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı
  • 04.11.2022 16:05

Alya Konakları Merkez Efendi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinbur ...

Alya Bahçe satışa çıktı! 8 milyon 500 bin TL'den başlıyor
  • 31.05.2022 17:06

Alya Bahçe satışa çıktı! 8 milyon 500 bin TL'den başlıyor

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul, Bahçeşehir’d ...

Alya Bahçe'de ön talep toplama süreci başladı
  • 14.04.2022 12:44

Alya Bahçe'de ön talep toplama süreci başladı

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Bahçeşehi ...

Boss4 Gayrimenkul'ün yeni projesi 'Alya Dream' Beylikdüzü'nde yükseliyor
  • 09.03.2022 14:20

Boss4 Gayrimenkul'ün yeni projesi 'Alya Dream' Beylikdüzü'nde yükseliyor

Boss4 Gayrimenkul, Beylikdüzü’ndeki yeni projesini hazırlıklarına başladı. Alya ...

BOSS4 Gayrimenkul, Alya Bella’yı satışa sundu
  • 28.06.2021 12:22

BOSS4 Gayrimenkul, Alya Bella’yı satışa sundu

BOSS4 Gayrimenkul, Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte k ...

Alya Dolunay projesi satışa sunuldu
  • 03.06.2021 13:42

Alya Dolunay projesi satışa sunuldu

BOSS4 Gayrimenkul, ticari ve konut projesi olarak geliştirdiği Alya Dolunay ile ...