maritbet girişmaritbet
Akdeniz'in doğa ile buluştuğu The Maris Premiere projesi!

Akdeniz'in doğa ile buluştuğu The Maris Premiere projesi!

Capitol Estate tarafından inşa edilen The Maris Premiere projesi Antalya’nın Alanya ilçesinde yer alıyor.

Capitol Estate güvencesiyle hayata geçİrilen The Maris Premiere projesi 64 adet daireden meydana geliyor.

The Maris Premiere projesinde 1+1, 2+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler 81 ila 109 metrekare, 4+1 daireler ise 162 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Benzersiz ve lüks bir yaşam tarzının keyfini sonuna kadar çıkarabileceğiniz The Maris Premiere projesi, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve sinema gibi bir çok sosyal kullanım alanını bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Ödüllü bir Türk mimarlık stüdyosu tarafından özenle tasarlanan The Maris Premiere sadece konut alacaklar için değil yatırımcılar için de büyük bir fırsat olarak duruyor.

Minimalist mimarinin lüks dış mekanlarla birleştiği The Maris Premiere projesinin inşaatında yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

119 bin EURO’dan başlayan fiyatlar!

EURO bazında satışların gerçekleştiği The Maris Premiere’de 1+1 ve 2+1 daireler 119 bin EURO’dan, 4+1 daireler ise 299 bin EURO’dan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

The Maris Premiere projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri bulunuyor.

The Maris Premiere nerede?

The Maris Premiere İncekum Plajına yürüme mesafesinde bulunup, Antalya Havalimanı’na 45 dakika, Alanya-Gazipaşa Havalimanı’na ise 40 dakika mesafede yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz