maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu Maslak 1453 için iki milyon metreküp hafriyat yapıldı!

Ağaoğlu Maslak 1453 için iki milyon metreküp hafriyat yapıldı!

Komplekste en yükseği 55, en alçağı 21 katlı olmak üzere 24 kule, ticari alanlar da dahil olmak üzere 5.300 birim yer alıyor...

 

Ali Ağaoğlu merakla beklenen Ağaoğlu Maslak 1453 yaşam kompleksinin satışlarına bir ay kala şöyle bir açıklama yapmıştı: "Eğer ekonomide donma yönünde emareler varsa, kimse merak etmesin, ben yine ısıtırım". Bu iddialı söylemin hemen ardından Ali Ağaoğlu'nun dedikleri tamamen gerçek oldu. Ağaoğlu'ndan daha önce ev satın alan özel müşterilere yönelik başlatılan ön satışlar, Ağaoğlu satış ofislerinde büyük izdiham yarattı ve sonuç olarak ilk günde 1000'e yakın dairenin satıldı. 
 
Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde metrekare fiyatlarının 3 bin 900 lira ile 4 bin 300 lira arasında değiştiğini belirten ve projenin kalite olarak "bir Nişantaşı projesi" olduğunu ifade eden Ağaoğlu, sundukları fiyatların Hakkari fiyatları düzeyinde olduğunu vurguluyor. 
 
Ağaoğlu ile aynı değerlendirmeyi yapan gayrimenkul uzmanları da belirtilen metrekare fiyatlarının şaşırtıcı ölçüde makul olduğunu dile getiriyorlar. 
 
Bölgede yer alan Mashattan ve benzeri projelerle kıyaslama yapan uzmanlar, Ağaoğlu'nun agresif bir fiyat politikası ile satışlara hız kazandırdığının altını çiziyorlar. 
 
Avrupa'nın en büyük yaşam kompleksi Avrupa'nın en büyük yaşam kompleksi Ağaoğlu Maslak 1453'de sosyal yaşam alanları, kültür kompleksi, moda merkezi ve alışveriş merkezleri yer alıyor. Doğa dostu Maslak 1453'de stüdyolardan 4,5+1'e, loft dairelerden teras evlere ve yüzlerce alternatife kadar daire seçenekleri sahiplerini bekliyor. Son teknolojiyle donatılmış Ağaoğlu Maslak 1453'de kaynakların ekonomik kullanımı için proje dahilinde kurulacak olan bir trijenerasyon sistemi ile sitenin elektrik , soğutma ve sıcak su ihtiyacının bir kısmı karşılanacak. Cadde 1453 boyunca mağazalar, özel butikler, yiyecek içecek mekanları, sanat galerileri, ayrıca başında ve sonunda iki ayrı alışveriş merkezinde dünyanın önde gelen A Plus markalarının yer alacağı mağazalar ile sakinlerin her türlü ihtiyacı karşılanacak. 
 
Ağaoğlu Maslak 1453 içinde yer alan moda merkezi muhteşem defilelere ev sahipliği yaparken, modaya yön verecek görkemli organizasyonlar kompleks bünyesinde gerçekleştirilecek. Dünya standartlarında tasarlanan eğlence merkezleri ise her türlü etkinliğe ev sahipliği yapacak. Doğum günü, nişan ve düğün organizasyonları, mezuniyet törenleri, özel iş toplantıları ve davetlerin yanı sıra her türlü buluşma ve kutlama için eğlence mekanları konut sahipleri ve İstanbulluların hizmetinde olacak. 
 
Yeşil ve sağlıklı bir dünya Maslak 1453'de ayrıca tiyatro salonları, açık hava gösteri ve konserleri için bir amfitiyatro ve çocuklar için özel bir sahne de yer alacak. Özel olarak düzenlenen Pazaryeri'nde her çeşit doğal lezzet bulunabilecek. Eşsiz bir mimariye sahip olan Ağaoğlu Maslak 1453, bir yandan da sınırsız bir yeşil alanı kapsayan Fatih Ormanı ve doğayla iç içe yaşanacak bir hayatın kapılarını da açacak. 
 
Bununla birlikte, farklı büyüklük ve seçeneklerde olan ofisler ve bu ofisler için ayrılmış depo birimleri ve park yerleriyle iş hayatı da kolaylaşacak. 
 
Kompleks içinde yer alan Avrupa'nın en büyük spor ve yaşam merkezi My Club'da spor yapma imkanının yanı sıra merkez sakinleri SPA, sauna, hamam, buhar banyosu, masaj ve yoga ile günün yorgunluğunu üzerlerinden atma olanağına da sahip olacaklar. 
 
Satış rekoru Eylül ayı ortalarında başlanan ön satışlar kapsamında Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde 951 konut çok kısa bir sürede satıldı. 16 Eylül Pazar günü sabahın erken saatlerinde itibaren Ağaoğlu merkez ofisin önünde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Yoğun talep üzerine müşteriler diğer Ağaoğlu ofislerine yönlendirildi. Ancak buna rağmen Ağaoğlu'nun My Home Maslak, My Towerland, My World Ataşehir ofislerinde de izdiham düzeyinde yığılma yaşandı. Ali Ağaoğlu'nu ziyareti sırasında yoğun müşteri ilgisi dikkatini çeken Oracle Başkan Yardımcısı Laurent Zelmanowicz şaşkınlığını gizleyemeyerek "Dünyanın birçok ülkesini gezdim, bu kadar yoğunluğu hamburger kuyruğunda bile görmedim, insanlar Ağaoğlu'ndan hamburger alır gibi ev alıyorlar" şeklinde konuştu. 
 
Kısa bir zaman diliminde gerçekleşen 474 milyon 500 bin TL'lik satış yeni bir rekor olarak nitelendiriliyor. İkinci etap satışlar da başlamış bulunuyor. 
 
Konutlarda fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 187 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yüzde 10 peşinatın ardından Eylül 2013 ve 2014'te yüzde 10'luk iki ara ödemenin söz konusu olduğu ödeme planında, geriye kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor. 
 
Ağaoğlu Maslak 1453, Maslak Oto Sanayinin arka tarafındaki boş arazide bulunuyor. Burada Taş Yapı tarafından inşa edilen Mashattan'a da komşu olan Ağaoğlu Maslak 1453 projesine Ayazağa Mahallesinden ulaşım da mümkün olacak. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin teslim tarihi ise 39 ay sonrası olarak planlanıyor. Projenin adına karar verirken Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden esinlendiklerini belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Fatih, İstanbul'u 1453 yılında alırken yeni bir çağ atlattı. Bu proje de İstanbul'a çağ atlatacak. Projenin cadde uzunluğunu da 1453 metre olarak tasarladık" diyor.
 
Home Republic

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!
  • 09.08.2021 16:11

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!

Maslak bölgesinde yer alan markalı konut projelerinde kiralık dairelere talep yü ...

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 ofislerini anlattı!
  • 03.03.2016 18:21

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 ofislerini anlattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'teki ofi ...

Önder Halisdemir, Maslak 1453 ofislerini anlattı!
  • 03.03.2016 17:46

Önder Halisdemir, Maslak 1453 ofislerini anlattı!

Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir, Maslak 1453 projesinde ilk kez satışa çıkan ofi ...

Ağaoğlu Maslak 1453’te ilk imzalar atıldı!
  • 31.01.2015 12:21

Ağaoğlu Maslak 1453’te ilk imzalar atıldı!

2013 yılında Maslak 1463 projesinden 2 kule satın alan Abduljawad Holding, rezid ...

Ağaoğlu Maslak projesinin helikopter görüntüsü!
  • 22.10.2012 18:24

Ağaoğlu Maslak projesinin helikopter görüntüsü!

Ağaoğlu'nun Maslak projesindeki son durumu emlaktasondakika.com ekibi olarak hel ...

Murat Kurum Dubaililer'e Ağaoğlu Maslak 1453'ü anlattı!
  • 08.10.2012 12:10

Murat Kurum Dubaililer'e Ağaoğlu Maslak 1453'ü anlattı!

Damac Properties Başkanı Hussain Sajwani, Ağaoğlu Maslak 1453 projesiyle yakında ...