maritbet girişmaritbet
3S Kale Topaz Residence, Avrupa’nın en iyileri arasına girdi

3S Kale Topaz Residence, Avrupa’nın en iyileri arasına girdi

3S Kale Holding’in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale TOPAZ Residence, European Property Awards organizasyonunda 4 kategoride ödül kazanarak, Avrupa’nın en iyi projeleri arasında yer aldı. 

Mimarisi, dünya çapında ödüllü Viva Architects tarafından tasarlanan 3S Kale TOPAZ Residence, Avrupa’nın pek çok farklı ülkesinden mimari, iç mimari ve gayrimenkul alanlarında projelerin yarıştığı European Property Awards’ta 4 kategoride ödüle değer bulundu.

İstanbul Topkapı’da, şehrin siluetine saygılı 13 katlı iki rezidans kulede 228 konut, 14 adet cadde mağazası ve 3.550 m² yatay ofis bloğundan oluşan 3S Kale TOPAZ Residence, organizasyonda ‘Apartment / Condominium’, ‘Mixed Use Development’, ‘Architecture Multiple Residence’ ve ‘Residential High Rise Architecture’ kategorilerinde ödül kazanarak, Avrupa’nın en iyi projeleri arasında yer almayı başardı.

Şehrin merkezinde seçkin bir yaşam fırsatı

3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün, “Topkapı’da konut ve home-ofis ihtiyacına benzersiz bir çözüm sunduğumuz, şehrin merkezinde seçkin bir yaşam arayanlar kadar yatırım için değerli bir projeden alım yapmaya yönelenlere de hitap eden 3S Kale TOPAZ Residence, Avrupa’nın en iyi projeleri arasına girerek kalitesini kanıtladı. 3S Kale TOPAZ Residence sakinlerine 2022’nin son çeyreğinden itibaren güvenli ve konforlu bir yaşam imkanı sunmaya hazırlanırken, Avrupa’nın en seçkin organizasyonlarından birinden kazandığımız bu ödüller bizi daha da motive etti” diye konuştu.

Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Yeşilköy gibi İstanbul’un köklü semtlerine komşu olan 3S Kale TOPAZ Residence; üniversiteler, hastaneler, kamu kurumları ve Avrasya Tüneli, Çevreyolu gibi İstanbul için kritik ulaşım sistemlerinin kesişte noktasında yer alması nedeniyle çok önemli bir lokasyon avantajına sahip bulunuyor. 

Yakın çevresindeki 3 büyük üniversitedeki öğrenciler, bölgede çalışan 100 bin profesyonel ve çekirdek ailelerin farklı ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan projede ergonomik, akıllı ve açık/kapalı mutfaklı 2+1 tip daire seçenekleri bulunuyor.

3S Kale TOPAZ Residence’ta gelişen teknoloji akıllı yaşamı destekleyecek bir unsur olarak kullanılıyor, böylece sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam imkanı sunuyor. Sadece içindeyken değil uzaktayken de yönetilen daireler, cep telefonu üzerinden birçok sistemin kontrol edilebilmesine olanak sağlıyor.

Modern çizgilerle şekillenen dış cephede kullanılacak malzemeler, şehir dokusuna da ekstra katkı sağlarken; 3S Kale TOPAZ Residence kendi kendine yetebilen sosyal olanakları ile merkezi konumuna rağmen saklı kalma hissini de kusursuzca yaşatacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

3S Kale Topaz Residence, Avrupa’nın en iyileri arasına girdi
  • 04.11.2021 11:39

3S Kale Topaz Residence, Avrupa’nın en iyileri arasına girdi

3S Kale Holding’in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale TOPAZ Residence, ...

3S Kale Topaz Residence toplantısı ertelendi
  • 19.03.2021 17:17

3S Kale Topaz Residence toplantısı ertelendi

3S Kale Holding, Topaz Residence projesinin 24 Mart Çarşamba günü yapılacak lans ...

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 80'i tamamlandı
  • 13.10.2020 09:53

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 80'i tamamlandı

Tamamlandığında Türkiye’nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2’nci havalimanı olaca ...

3S Kale Topkapı projesi fiyat listesi!
  • 03.10.2020 17:15

3S Kale Topkapı projesi fiyat listesi!

Topaz Residence ismini alan 3S Kale Topkapı projesinde daire fiyatları 830 bin T ...

Geberit Citterio ile banyolarda tüm gün temizlik hissi!
  • 22.09.2020 11:41

Geberit Citterio ile banyolarda tüm gün temizlik hissi!

Dünyaca ünlü mimar ve tasarımcı Antonio Citterio’nun imzasını taşıyan banyo seri ...