maritbet girişmaritbet
www.mortgagekolay.com.tr açıldı!

www.mortgagekolay.com.tr açıldı!

Finansbank, konut kredileriyle ilgili yeni web sitesi www.mortgagekolay.com.tr’yi açtı

MortgageKolay ürünleriyle ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştüren Finansbank, yeni web sitesi www.mortgagekolay.com.tr ile konut alım sürecinde müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırıyor. Finansbank, site ile sürecin başından sonuna kadar müşterilerinin yanında yer alıyor.

 Yeni web sitesi ile kullanıcılara, benzerlerinden farklı bir sistem sunduklarını belirten Finansbank Kitle Bankacılığı Grup Yöneticisi Enis Kurtoğlu,  “Sadece konut kredisi araştırırken değil konutlarını ararken ve konutunun değerini öğrenirken de yanlarında oluyoruz” dedi.

 www.mortgagekolay.com.tr, kullanıcılara, konut sahibi olmanın ilk adımı olan ev arama aşamasında Türkiye'nin en büyük online satılık konut databaselerinden ev arama imkanı sağlıyor. Sitede, Finansbank'ın anlaşmalı olduğu konut projeleri de toplu olarak görülebiliyor.

 Kullanıcılar, site üzerinden satın almayı planladıkları konutun piyasa değerleri hakkında bilgi de alabiliyor. www.eviminfiyatı.com uzmanlığında, ücretsiz olarak sunulan online hizmet ile konut için girilen parametrelere göre referans bir değer belirlenebiliyor.

 Son adımda ise kullanıcılar, konuta göre istenilen özelliklerde kredi bulmaktan, kredi miktarı hesaplamaya ve özel kampanyalara kadar tüm bilgilere ulaşabiliyor. Renkli ve kolay erişimi olan menüleri sayesinde kullanıcılara rahat bir ortam sunan MortgageKolay.com.tr, konut kredisi almak isteyenlerin başvurularını o anda site üzerinden alabiliyor.

 Mortgagekolay.com.tr ziyaretçileri, Finansbank ile Yapı-Endüstri Merkezi'nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen Konut Alım Rehberi'ne site üzerinde ulaşabiliyor. Konut Alım Rehberi kişilerin satın almayı düşündükleri konutun teknik, ekonomik ve hukuki açıdan değerlendirmesini yapan online danışman görevini üstleniyor.

 www.mortgagekolay.com.tr, konut almak isteyenlere, “Konut Finansmanı (Mortgage) Kanunu” ve detayları hakkında önemli bir bilgi kaynağı da sunuyor.

 

http://www.mortgagekolay.com.tr/

  • Etiketler:

Yorum Yaz