maritbet girişmaritbet
"Vatandaş 220 bin liralık fırsat elde etti"

"Vatandaş 220 bin liralık fırsat elde etti"

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik de yüzde 1'in altındaki faiz oranlarının insanları harekete geçireceğini aktararak, şu değerlendirmelerde bulundu

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik de faiz indirimlerinden memnun olduğunu dile getirerek şu değerlendirmelerde bulundu.

"Nitekim 400 bin liralık bir konutta düne kadar yüzde 1,49 konut kredi faiz oranı ile 10 yıl vadede 461 bin lira faiz ödemesi oluyordu. Ziraat Bankası'nın hamlesi ile bu yük 176 bin lira hafifledi. 176 bin liralık bir fırsat oluştu. Aylık ödeme açısından da 400 bin liralık bir ev için 10 yıl vadede daha önce 7 bin 177 TL aylık ödeme yapılırken, şimdi 5 bin 711'liraya çekildi. Aylık 1.466 TL indirim yapılmış oldu. Tapu harcı ve KDV'de de biliyorsunuz teşvikler yıl sonuna kadar devam ediyor."

Bu iki teşvik de 44 bin liralık avantaj sağladığını dile getiren Çelik, "Dolayısıyla toplamda halihazırda vatandaşa 220 bin liralık fırsat oluşturulmuş durumda. Bu sebeple çağrı merkezlerimizde telefon trafiği 4 kat artmış durumda. Keza aldığımız form sayısında da aynı oranda artış söz konusu. Şu anda ev alımında ciddi bir fırsat var. Ziraat Bankası'nın başlattığı kampanya genişlerse bekleyen talebin ciddi manada canlanacağı kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz