maritbet girişmaritbet
Emlak Katılım'ın Gaziantep'teki yeni şubesi hizmete girdi!

Emlak Katılım'ın Gaziantep'teki yeni şubesi hizmete girdi!

Türkiye genelinde 54’üncü ve Gaziantep’te ikinci şubesini hizmete sunan banka, yılsonu 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021'de de şube yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Katılım finans sektörünün en köklü geçmişe sahip en genç üyesi olan Emlak Katılım, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'nin dört bir yanında müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla hizmet sunan Emlak Katılım, açılışını yaptığı yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gaziantep'te ikinci şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, Türkiye genelinde 54 şubeye ulaştı. Banka, 2021 sonu itibarıyla 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

“2021'e hızlı başladık”

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük, Türkiye'nin ise 6. büyük kenti olan Gaziantep'te ikinci şubelerini açmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Ekonomiyi ve reel sektörü desteklerken müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına yanıt veren çözümler sunuyoruz. Bu bağlamda şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktalarıdır. Bununla birlikte şubelerimizin, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğinde olduğuna inanıyoruz. Anadolu'nun ilk yerleşim merkezlerinden biri olan Mezopotamya ile Akdeniz Bölgesi'nin kesişme noktasında yer alan Gaziantep'te müşterilerimize ikinci şubemizle hizmet sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gaziantep şubemizin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ekonomiyi ve reel sektörü desteklemeyi hedefleyen, sanayileşme ve yerli üretime destek olmayı kuruluşlarının temel nedenlerinden biri olarak tanımlayan Bayraktar, şöyle devam etti: “2020 pandemi nedeniyle ezber bozan bir yıl olarak tarihe geçse de bizim için başarılı rakamlara ulaştığımız bir yıl oldu. Emlak Katılım olarak, 2019'da 9,3 milyar TL olan aktif büyüklüğümüzü 2020 sonu itibariyle 20,3 milyar TL'ye taşıyarak yüzde 120 oranında büyüme gerçekleştirdik. Özelikle reel sektörü destekleyen fonlar kullandıran bankamızın bu yönde fon büyüklüğü 16,4 milyar TL'ye ulaşırken, toplanılan fonlar da 11,7 milyar TL civarında gerçekleşti.

2021'e hızlı başladık. Yeni yılda da müşterilerimize hizmet götürmek için aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmete alacağımız yeni şubelerimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.”

Hedef 100 şubeye ulaşmak

2020 yılını başarılı rakamlar ile tamamlayan Emlak Katılım, yeni yıla iddialı hedeflerle başladı. 2021 yılı boyunca Türkiye genelinde 50 yeni şube daha açmayı hedefleyen Emlak Katılım, yılsonunda toplam 100 yeni hizmet noktasına ulaşmayı hedefliyor. Aynı zamanda müşterilerinin farklılaşan ihtiyaçlarına yeni hizmet ve ürünleriyle çözüm üreten Emlak Katılım, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile protokol imzalayarak Tapu Güvenilir Hesap ve altın toplama günleriyle müşterilerinin her şartta ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Şube ağı 54 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Esenyurt, Kaynarca, Mecidiyeköy, Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Kızılay, Sincan, Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Gaziantep OSB, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Adana Küçüksaat, Konya, Konya Büsan, Antalya, Sivas, Şanlıurfa, Adapazarı, Antakya ve Isparta şubeleriyle hizmet veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nda sanat galerisini andıran istasyon
  • 07.04.2023 14:17

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nda sanat galerisini andıran istasyon

7 gün 24 saat esaslı çalışmayla hizmete hazır hale getirilen Başakşehir-Kayaşehi ...

 Afet bölgesindeki çocuklar için 104 hastane sınıfı kuruldu
  • 14.03.2023 16:17

Afet bölgesindeki çocuklar için 104 hastane sınıfı kuruldu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesindeki çocukların eğitim öğretim faa ...

İşsizlik oranı tek haneye düştü
  • 10.03.2023 14:18

İşsizlik oranı tek haneye düştü

Türkiye'de işsizlik oranı, ocakta bir önceki aya göre 0,5 puan azalarak yüzde 9, ...

Ocak ayında ipotekli konut satışları yüzde 10,9 azaldı!
  • 17.02.2023 10:39

Ocak ayında ipotekli konut satışları yüzde 10,9 azaldı!

Türkiye'de yabancılara yapılan konut satışı sayısı, ocakta geçen yılın aynı ayın ...

Depremin 248'inci saatinde enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez hastanede tedavi altında!
  • 16.02.2023 17:12

Depremin 248'inci saatinde enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez hastanede tedavi altında!

Kahramanmaraş merkez Kayabaşı Mahallesi'nde depremin 248'inci saatinde enkaz alt ...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 2 bin 68 sismik izolatör var
  • 13.02.2023 16:08

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 2 bin 68 sismik izolatör var

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nuretti ...