maritbet girişmaritbet
Tunel Residence’ta ev konforunda kiralık süitler!

Tunel Residence’ta ev konforunda kiralık süitler!

Tunel Residence yönetimi ev konforundaki süitlerini kiralamaya başladı


 

Son dönemlerde uzun dönemli konaklamalarda 5 yıldızlı otelleri tercih etmek yerine rezidanslara yönelen iş insanları, artık kısa süreli iş seyahatlerinde de aynı rezidansları tercih etmeye başladı. Sağladığı olanaklar sayesinde son zamanlarda emlak sektörünü canlandıran rezidansların popülerliği gün geçtikçe artıyor. İşte bu gelişmeyi değerlendiren Tunel Residence yönetimi “ev konforunda'' süitlerini kiralamaya başladı.
 
İstanbul'un merkezi yerlerine  metroyla ulaşım kolaylığı sağlayan Tunel Residence ; konuklarına ferah, geniş yaşam alanları ve uzun dönem kalanlara tüm gereksinimlerini karşılayacak bir mekan sunuyor. Talep edildiği takdirde odalara faks, fotokopi ve printer yerleştiriliyor. İstenirse ücretli olarak sekreter, tercüman, şoförlü araç gibi hizmetler de sağlanıyor.
 
“Evinin sıcaklığını arayan” iş insanları, kiralık evin sorumluluğunu almak yerine rezidansta kalarak günlük yaşam faaliyetleri için çok fazla zaman harcamıyor. Temizlik, ütü, çamaşır, bulaşık, alışveriş, bakım, onarım, ısınma gibi hizmetler yönetim tarafından organize edildiği için Tunel Residence konuklarına ev sıcaklığını yaşatıyor. Teknik donanımlarıyla rezidanslar, TV, DVD, yüksek hızda internet erişimi sağlıyor. Ankastre beyaz eşya ile donatılmış mutfaklarda ise cezveden, mikro dalga fırına kadar her şey mevcut.
 
Beyoğlu'nun ilk lüks rezidansı, Tunel Residence; sürekli şehirlerarası yolculuk yapan, yılın belli bir zamanı İstanbul'da konaklamak durumunda olan iş insanları için kiralık evlerden daha cazip durumda. Tunel Residence'da yer alan Sağlık Kulübü, Türk Hamamı, kapalı havuz ve masaj hizmeti de iş dünyasının stresinden sıyrılmak isteyenler için birebir. 
 
 

Tunel Residence Beyoğlu iletişim bilgileri
Web: www.tunelresidence.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 377 15 55

 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz