maritbet girişmaritbet
Bank Asya müteahhitlere kentsel dönüşümü anlattı!

Bank Asya müteahhitlere kentsel dönüşümü anlattı!

Türkiye’nin lider katılım bankası Bank Asya Ankara’da 70 müteahhite kentsel dönüşüm finansmanı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi

Türkiye'nin lider katılım bankası Bank Asya Ankara'da 70 müteahhite kentsel dönüşüm finansmanı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bank Asya, geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde başlatılan kentsel dönüşüm sürecini ve teknik konulardaki son gelişmeleri Ankara'da müteahhitlere yönelik düzenlediği seminerle masaya yatırdı. Seminerin açılışında 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Yasası kapsamında Ankaralı müteahhitleri bilgilendiren Bank Asya Bireysel Ürün ve Satış Yönetimi Müdürü Gökhan Çeviker, banka olarak kentsel dönüşümde ilk günden beri aktif bir biçim de rol oynadıklarını söyledi.

Bugüne kadar 10 bölgede kentsel dönüşüm semineri düzenlediklerini aktaran Gökhan Çeviker, “Bölge müdürlüklerimizde toplantılar düzenledik. Bunun yanı sıra bazı illerimizde, müteahhit firma derneklerinde kentsel dönüşüm konulu toplantı organizasyonları yaptık. Piyasada rekabetin yoğun olduğu bir dönemde Bank Asya olarak müşterilerimize hem özel fiyat avantajımızla hem de kentsel dönüşümde uzmanlaşmış kadromuzla hizmet vermeye hazırız” dedi. Kentsel dönüşümün bireylere iyi anlatılması gerektiğini belirten Gökhan Çeviker, “İnşaat firmaları bankalarla finansman konusunda anlaşmalı. Firmalar kentsel dönüşümü paket olarak bireylere sunarsa kentsel dönüşümün önümüzdeki yıllarda daha büyük potansiyele ulaşacağına inanıyorum” diye konuştu.

Türkiye'de 6.5 milyon riskli konut bulunuyor

Türkiye'de 6.5 milyon riskli konut bulunduğunun altını çizen Gökhan Çeviker, “Türkiye'nin toplam konut stoku 19 milyon bunun 6.5 milyonu riskli bu konutların yıkılıp yeniden yapılması gerekiyor. Bu büyük projenin gerçekleştirilmesiyle Türk İnşaat Sektörü canlanacak” dedi.Seminerde Bireysel Ürün ve Satış Yönetimi Müdürü Gökhan Çeviker'in yanı sıra Bank Asya Ankara Bölge Pazarlama Müdürü Ahmet Bayram, Bireysel Ürün ve Satış Yönetimi Yönetmeni Duygu Salman, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü Finansman Uzmanları Didem Ertek ve Ali Kişi'de kentsel dönüşüm süreci konusunda yaptıkları sunumlarla müteahhitleri bilgilendirdiler.

eHaber

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte Bank Asya'nın yeni yönetimi!
  • 04.02.2015 12:34

İşte Bank Asya'nın yeni yönetimi!

BDDK'nın Asya Katılım Bankası’nın ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılma ...

Bank Asya çalışanları güne böyle başladı!
  • 04.02.2015 10:34

Bank Asya çalışanları güne böyle başladı!

Bank Asya Genel Müdürlük binası çevresinde akşam saatlerinden beri polis ekipler ...

TMSF, Bank Asya’ya el koydu!
  • 04.02.2015 08:59

TMSF, Bank Asya’ya el koydu!

BDDK, Bank Asya'nın yönetim kurulunu belirleyen imtiyazlı payın yüzde 63'ünün TM ...

140 milyon liralık kira sertifikası ihracı SPK engeline takıldı
  • 20.08.2014 10:42

140 milyon liralık kira sertifikası ihracı SPK engeline takıldı

SPK Bank Asya'nın 140 milyon TL değerli kira sertifikası (sukuk) ihracına onay v ...

Bank Asya'dan Kırklareli'nde satılık 14 işyeri!
  • 18.09.2013 09:20

Bank Asya'dan Kırklareli'nde satılık 14 işyeri!

Bank Asya, Kırklareli'ndeki 14 işyerini satışa sundu. Satışa çıkan gayrimenkulle ...

Bank Asya Adapazarı Şeker Fabrikası’nı Ülker’e sattı! 182 milyon liraya!
  • 17.09.2013 10:34

Bank Asya Adapazarı Şeker Fabrikası’nı Ülker’e sattı! 182 milyon liraya!

Bank Asya, Adapazarı Şeker Fabrikası’ndaki paylarını Yıldız Holding’e sattı. ...