maritbet girişmaritbet
Temiz çevre için el ele çöp topladılar

Temiz çevre için el ele çöp topladılar

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin yazlıklarının da bulunduğu Gümüldür Sea Side Sitesi sakinleri, diğer sitelere örnek olabilecek nitelikte bir çevre hareketi başlattı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin yazlıklarının da bulunduğu Gümüldür Sea Side Sitesi sakinleri, diğer sitelere örnek olabilecek nitelikte bir çevre hareketi başlattı. Menderes Kaymakamlığı ve Belediyesi'nin Özdere ve Gümüldür'ün kalkınma projesine destek olmak ve sahillerin daha temiz görünmesi için kolları sıvayan site sakinleri, etrafa atılmış çöpleri topladı. Ayrıca site içine yerleştirilen geri dönüşüm konteynerleriyle pil ve cam gibi atıklar da ayrı ayrı toplanmaya başladı.
“Temiz Çevre İçin El Ele” temasıyla biraraya gelen Sea Side Sitesi sakinleri, büyük küçük demeden Vilka İnşaat sponsorluğunda hazırlanan eldiven, maske, şapka ve tişörtlerle site içi ve sahildeki çöpleri topladı. Etkinliğin öncülerinden olan çevreci öğretmen Mehtap Okutan, amaçlarının çevre duyarlılığına dikkat çekmek olduğunu belirtti. Okutan, “Bu uygulamanın pilot olarak başlatılıp Menderes Belediyesi'nin de desteğiyle yaygınlaşmasını amaçlıyoruz. Belirli günlerde tekrarlamayı düşündüğümüz bu etkinlikle özellikle çocuk ve gençlerin çevre konusunda bilinçlenmesini sağlamak istiyoruz.” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz