maritbet girişmaritbet
Nişantaşı, turizm yatırımcılarının gözdesi haline geliyor

Nişantaşı, turizm yatırımcılarının gözdesi haline geliyor

Gallery Residence&Butik Hotel Genel Müdür Yardımcısı Dilek Kişioğlu, “Nişantaşı, İstanbul’un Şanzelize’sidir” dedi

 

 
Son dönemlerde, residence ve butik otel projeleriyle yatırımcıların gözdesi haline gelen Nişantaşı; İstanbul turizminin parlayan yeni yıldızı olmaya aday…
Birbirinden şık ve ünlü olan restoran, cafe ve mağazalarıyla, yalnız İstanbulluların değil, kente gelen turistlerin de gönlünde taht kuran Nişantaşı; özellikle iş nedeniyle uzun süre İstanbul'da konaklayacak olan iş dünyasının ilk tercihi arasında yer alıyor. 

Nişantaşı'nın, yabancı işadamları tarafından yoğun talep gördüğünü anlatan Gallery Residence&Butik Hotel Genel Müdür Yardımcısı Dilek Kişioğlu, son dönemlerde turizm yatırımcılarının bölgede residence ve butik otel yapmak için yer arayışı içinde olduğunu söylüyor.
 
Konumu ve sahip olduğu potansiyeli nedeniyle Nişantaşı'nın İstanbul turizminin parlayan yıldızı olduğunu belirten Dilek Kişioğlu, “Nişantaşı, çok şık olan cafeleri, restoranları, mağazaları, sergi salonları ile eğlence, alışveriş, yeme-içme, sanat gibi birçok etkinliğin kalbinin attığı yer. Şıklığı, huzuru ve sunduğu tüm güzellikleriyle Nişantaşı, İstanbul'un Şanzelize'dir” diyor. 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz