maritbet girişmaritbet
Necmi Kadıoğlu: Esenyurt artık modern ve yaşanabilir bir kenttir!

Necmi Kadıoğlu: Esenyurt artık modern ve yaşanabilir bir kenttir!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’ta, tamamlanan ve yapımı devam eden hizmet projelerinin sunumunu yaptığı “Halka Hesap Vereceğimiz Halk Meclisi” temalı yemek programında projelerini görsel olarak Saadetdere Mahallesi halkına anlattı

 

Başkan Kadıoğlu Esenyurt'un 20 mahallesine eşit düzeyde hizmet verileceğini belirterek, “Hepsi bizim mahallemiz” dedi.
 
Saadetdere Mahallesinde bulunan Şen 2 düğün salonunda gerçekleşen programa yüzlerce mahalle sakinlerinin yanı sıra, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Başkan danışmanları, birim müdürleri ve Saadetdere Mahalle Muhtarı Yavuz Zilek de katılım sağladı. 
 
Hizmetler ayakta alkışlandı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, dünyanın farklı ülkelerinden cadde ve sokak görüntüleri ile Esenyurtta yapımı tamamlanan hizmetleri karşılaştırıldı. Farklı ülkelerin kentlerinden cadde örnekleri ile Esenyurttaki caddeler kıyasladığında Esenyurttaki caddelerin daha yaşanılır olduğunu gören Saadetdere Mahallesi sakinleri, yapılan hizmetleri ayakta alkışladılar. 
 
Başkan Kadıoğlu, ‘Esenyurt artık modern ve yaşanabilir bir kenttir'
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu faaliyet raporu sunumu ardından “Türkiye'de en gelişmiş 15 ilçe arasındayız. Yatırım bütçesi yüzdesi olarak birinci sırada yer almaktayız. Kentsel dönüşümün yüzde 70'inin sağlandığı ilçemizde yatırımcıya hep olanak sağladık. Bu yatırımlar neticesinde de vatandaşın gereksinim duyduğu tüm hizmetleri halkımızın ayağına getirdik. Artık Esenyurt, modern ve yaşanabilir bir kent görüntüsüne kavuşmuştur ” diyerek sözü Saadetdere Mahallesi sakinlerine bıraktı.
 
Vatandaşların bütün istek ve önerilerini dinleyen Başkan Kadıoğlu her sorulan soru, istek ve öneriyi not alarak ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerine giderilmesi yönünde talimatlar verdi.

Yorum Yaz