maritbet girişmaritbet
Edirne'de korkudan yılan basan evini yaktı!

Edirne'de korkudan yılan basan evini yaktı!

Edirne Karaağaç Mahallesi'nde yaşayan Soygenç ailesinin başı yılanlarla dertte. Havaların ısınmasıyla birlikte yuvarlarından çıkan yılanlar 6 kişinin yaşadığı Arifiye Caddesi üzerindeki Soygenç ailesinin evini mesken tuttu.

 

Edirne Karaağaç Mahallesi'nde yaşayan Soygenç ailesinin başı yılanlarla dertte. Havaların ısınmasıyla birlikte yuvarlarından çıkan yılanlar 6 kişinin yaşadığı Arifiye Caddesi üzerindeki Soygenç ailesinin evini mesken tuttu. Kendi imkanlarıyla yılanlardan kurtulamayan ev sahibi Orhan Soygenç, yetkililerden yardım istiyor.
 
Evde sayıları giderek artan yılanları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Yaklaşık 2 metre uzunluktaki yılanlar evin içinde dolaşmaya başlayınca aile telaşa kapıldı. Yılanlardan kurtulmak için yoğun bir çaba sarfeden Orhan Soygenç, yeni yılanlarla karşılaştı. Yılanları girdiği yerde öldürmek için evinin her tarafını delik değişik eden Soygenç, başarılı olamadı. Bunun üzerine mutfak eşyalarını, yiyeceklerini evin bahçesine çıkaran aile, burada yaşamaya başladı. Aile evin bahçesinde yaşamaya başlardan evin reisi Orhan Soygenç ise yılanları takip etmeye devam etti.
 
Yılanların çekyatlara girdiğini tespit eden Soygenç, bunları ateşe verdi. Yılanlarla mücadelesinde neredeyse evinden olacak olan Soygenç'in imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda alevler söndürüldü. Hasar gören eşyalar dışarı çıkarıldı.
 
Yılanlar yüzünden önce evinden sonra da eşyalarından olan Soygenç, üç tanesini öldürmeyi başardı. 3 yılan ise firarda. Yaşadığı olayı anlatan Orhan Soygenç, haberleri olmadan günlerden beri yılanlarla birlikte yaşadığını söyledi. Soygenç, "Eve giremiyorum. Her tarafı yılanlar bastı. Evin her tarafında yılanlar yuva yaptı. Her yerde yılan var. Çekyatların içinde bu yılanları çıkarttık. Çekyatları yaktık. Kapı, çerçeve kalmadı. Evin arkalarını yıktık. İki tane daha var içeride onları bulamıyorum. Kızanlar, çoluk çocuk evde yatar. Bunlar zehirli yılanlar. Sokacak onları." dedi.
 
Karaağaç Mahallesi Muhtarı Agah Korkan, Soygenç ailesinin yılanlardan mağdur olduğunu söyledi. Korkan, "Ailesi tedirgin. İçeri girmiyorlar. Birkaç tanesi daha var içeride. Çekyat ve koltukları yaktıktan sonra ancak bu yılanları öldürdüler. Umarım yetkililer bu aileye yardım eder. Çünkü hiçbir şeyi kalmadı." diye konuştu.
 
Yenişafak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Edirne Valiliği, Dr. Bahattin Öğütmen Konağı’nı satışa çıkardı
  • 03.03.2014 09:30

Edirne Valiliği, Dr. Bahattin Öğütmen Konağı’nı satışa çıkardı

Edirne Karaağaç Mahallesi’nde yer alan Dr. Bahattin Öğütmen Konağı’nı satışa çık ...

Edirne'de korkudan yılan basan evini yaktı!
  • 09.06.2012 12:06

Edirne'de korkudan yılan basan evini yaktı!

Edirne Karaağaç Mahallesi'nde yaşayan Soygenç ailesinin başı yılanlarla dertte. ...