maritbet girişmaritbet
Çaycumalılar TOKİ'yi sevmiyor

Çaycumalılar TOKİ'yi sevmiyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde talep olmadığından TOKİ projesi ertelendi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Belediye Başkanı Mithat Gülşen yeterli talep olmadığından TOKİ projesinin ertelendiğini bildirdi .

Çaycuma ilçesi sınırları dahilinde, Yakademirciler, Sofular Mahallesi'nde TOKİ ve Belediye işbirliği yapılması planlanan 108 adet alt gelir grubu konutlarına ilişkin süre uzatılmasına gidilmesine rağmen, başvurularda yeterli sayıya ulaşılamadığından, geçici bir süre konut yapım projesi ertelendi.

Projeden vaz geçmediklerini sadece ertelediklerini belirten Çaycuma Belediye başkanı Mithat Gülşen; “İlçemiz Sofular Mahallesi'nde 11.5 dönüm arazi TOKİ alanı olarak ilan edilmişti. İki yıldır için uğraştık. TOKİ'nin yapacağı 108 konutluk site yapımı projesi iki kez ilana çıktı.Bu projeye maalesef istenilen düzeyde talep olmadı. 29 talep topladık. 100 talebe ulaşamadığımız için, bu projeyi erteledik. Şu an için proje cazip gelmedi. Fakat Çaycuma büyüdükçe, geliştikçe birkaç sene içerisinde oraya TOKİ konutları yapılır. Arsa belediyemize ait projeden vaz geçmiyoruz. Yeterli talep olmadığı için sadece erteledik” dedi.

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz