maritbet girişmaritbet
Bursa'yı İstanbul gibi yapmak istiyorlar

Bursa'yı İstanbul gibi yapmak istiyorlar

TÜRSAB Güney Marmara Bölgesi, turizm için düğmeye bastı, çalışmalar devam ediyor...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, ''İstanbul'dan sonra Bursa önemli bir destinasyon merkezi oldu. İstanbul'dan sonra Bursa turizmini 2. sıraya koymak için çalışıyoruz'' dedi.
Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu tarafından Bursa Valiliği, Güney Marmara Profesyonel Turist Rehberleri Derneği (GÜMRED) ile Güney Marmara Turistik Otelciler Birliği (GÜMTOB) yetkililerinin katılımıyla iftar verildi.
Basın mensuplarına Bursa turizmi hakkında açıklamalarda bulunan Akkuş, turizm hakkında görüşme ve fikir alışverişinde bulunmak için biraraya geldiklerini belirtti.
3,5 yıldır TÜRSAB adıyla görev yaptıklarını ifade eden Akkuş, Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursa turizmini bir yere taşımak için çalıştıklarını söyledi.
Önceden turizmin t'sinin konuşulmamasına rağmen şimdi herkesin turizmden bahsettiğini dile getiren Akkuş, şunları kaydetti:
''75 hizmet sektörü turizmden faydalanıyor. Lokomotif bir sektörün başındayız. Kültür turizm il müdürlüğüne, derneklerimize, sivil toplum örgütlerine, rehberler derneğine teşekkür ediyorum. Bu toplantıda eksiklikleri konuşmak için biraraya geldik. Uludağ, Dağyenice ile ilgili sorunları konuşacağız. Bursa turizmiyle İstanbul turizmini özdeşleştirerek bir yere getirmeye çalışıyoruz. İstanbul'dan sonra Bursa önemli bir destinasyon merkezi oldu. İstanbul'dan sonra Bursa turizmini 2. sıraya koymak için çalışıyoruz.''
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Ortadoğu'daki 22 ülkenin Turizm Teşkilat Başkanı Prens Emir Bender Bin Sultan'ın misafiri olarak Cidde'ye gittiğini belirten Akkuş, ay sonuna kadar Bursa'nın kendi hava şirketine kavuşması için önemli çalışmaların yapılacağını sözlerine ekledi.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz