maritbet girişmaritbet
Bursa Atatepe Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı!

Bursa Atatepe Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Narlı Tesislerinin ardından Gemlik’e kazandırdığı Atatepe Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı. Başkan Altepe, Gemlik’te muhteşem bir manzaraya sahip Atatepe’ye böyle bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

 

Bugüne kadar Hünkar Köşkü, Dobruca, Mudanya, Gönül Dostları Sofrası, Narlı, Gölpark, Balibey Han gibi Sosyal Tesisleri halkın hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, kaliteli hizmetin ekonomik fiyatlarla sunulduğu tesislerine Gemlik Atatepe Sosyal Tesisleri'ni de ekledi. İstanbul Boğazı manzarasını andıran Atatepe'de, Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Atatepe Sosyal Tesisleri, ayrıcalıklı bir mekan olarak Gemlik'e kazandırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, ‘tesislerin Ramazan ayında açılacağı' yönündeki sözünün ardından Atatepe tesisleri iftar organizasyonuyla kapılarını ziyaretçilerine açtı. Gemliklilerin yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yanı sıra Gemlik Belediyesi Başkanvekili Refik Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri İsmet Su, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın,  AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ile büyükşehir belediyesi bürokratları da katıldı.
 
Gemlik Bursa'nın en önemli vitrini
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik'in Atatepe mevkiine geldiği ilk gün böyle bir tesis yapmaya karar verdiklerini belirterek, böyle muhteşem bir manzaraya sahip Atatepe'ye sosyal tesis kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Bursa'nın yanında ilçelerin de daha sağlıklı ve yaşanılabilir olması için yoğun bir çaba içinde olduklarını ve 1000'den fazla proje üzerinde çalıştıklarını dile getiren Başkan Altepe, Bursa'nın vitrini olan Gemlik'e de ayrı bir önem verdiklerini söyledi. Son 3 yılda Gemlik'in altyapısına 45 milyon TL ve asfaltlama çalışmalarına 10 milyon TL harcadıklarını dile getiren Başkan Altepe, “Gemlik'te Çarşı Deresi'nden meydana, heyelanlı bölgelerden sosyal tesislere kadar her alanda çalışıyoruz. Açılışını yaptığımız Atatepe Sosyal Tesisleri de Gemlik'e aynı bir değer katacak. Buranın kısa zamanda Gemlikli ve Bursalıların buluşma noktası haline geleceğine inanıyorum” dedi.
 
Gemlik Avrupa şehri görünümüne bürünüyor
Gemlik Belediyesi Başkanvekili Refik Yılmaz da özellikle son zamanlarda hizmet noktasında ilçede destanlar yazıldığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle hayata geçirilen projelerle Gemlik'in büyük kasaba görüntüsünden hızla Avrupa şehri görünümüne büründüğünü dile getiren Yılmaz, “Gemlik'te olması gereken hizmetler bir bir halkımıza sunuluyor. 105 bin nüfuslu Gemlik'te 1 metrekare bile kapalı pazar alanı bulunmazken, 2 noktaya kazandıracağımız kapalı pazar yerlerinden birinin ihalesini tamamladık, yakında inşaat başlayacak. Büyükşehir Belediyemiz Çarşı Deresi'nin ıslahını yaparken, bizde Karsak Deresi'nin denize dökülen bölümünü güzel bir görüntüye kavuşturuyoruz. Bugün açılışı yapılan tesis de bizim için ayrı bir önem taşıyor. Eskiden işadamlarımız misafirlerini ağırlamak için Mudanya'ya veya Bursa'daki farklı tesislere gitmek zorunda kalırdı. Artık herkes konuklarını muhteşem manzarasıyla Atatepe'de ağırlayabilecek. İlçemize böyle bir tesis kazandırdıklarını için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Gemlik Ata Mahallesi Muhtarı Süleyman Özgüleç de mahalleye değer katan Atatepe Sosyal Tesisleri için Başkan Altepe'ye teşekkür etti.
 
Törene katılan milletvekilleri adına söz alan AK Parti Milletvekili İsmail Aydın ise özellikle son 10 yılda hizmet noktasında yerelde ve genelde önemli bir zihniyet devrimi yaşandığını söyledi. Yıllardır konuşulan ancak bir türlü somut adım atılamayan Kumla Barajı'nın ihalesinin yapıldığını ve önümüzdeki günlerde DSİ ile ihaleyi alan firma arasında anlaşma imzalanacağını müjdeleyen Aydın, “Bugüne kadar sadece konuşulan hizmetlere AK Parti döneminde düğmeye basılıyor” dedi.
 
Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Altepe ve protokol üyeleri daha sonra tesislerde verilen ilk iftar yemeğinde bir araya geldi. Davetliler iftarlarını körfez manzarası içinde yapmanın heyecanını yaşadı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg'da parçalı denemeler başladı
  • 18.05.2022 14:57

Togg'da parçalı denemeler başladı

Togg Gemlik tesisinde kurulumu tamamlanan 208 robot, parçasız denemelerden sonra ...

Bakanlar Varank, Nebati ve milletvekilleri, Togg'un direksiyonuna geçti
  • 06.04.2022 13:30

Bakanlar Varank, Nebati ve milletvekilleri, Togg'un direksiyonuna geçti

Togg'un testlere giren en üst versiyonu, bu kez iki bakanı ağırladı. Sanayi ve T ...

Togg'dan Gemlik tesisindeki çalışmalara ilişkin yeni paylaşım
  • 22.02.2022 14:06

Togg'dan Gemlik tesisindeki çalışmalara ilişkin yeni paylaşım

Togg'un resmi Twitter hesabından Gemlik'teki üretim tesisindeki çalışmalarda gel ...

Togg Gemlik fabrikası inşaatı havadan görüntülendi!
  • 29.12.2021 12:21

Togg Gemlik fabrikası inşaatı havadan görüntülendi!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg) Bursa'nın Gemlik ilçesindeki üret ...