maritbet girişmaritbet
Anadolu Yakası’nın yeni çekim merkezi: KARTAL

Anadolu Yakası’nın yeni çekim merkezi: KARTAL

İnşaatı devam eden Anadolu Yakası Adalet Sarayı ve metro projesi ile şu anda 1/5.000'lik planları askıya çıkartılmayı bekleyen Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi Kartal'ın gelişiminde büyük rol oynuyor

 

KARTAL'I ÖNE ÇIKARAN GELİŞMELER
İnşaatı devam eden Anadolu Yakası Adalet Sarayı ve metro projesi ile şu anda 1/5.000'lik planları askıya çıkartılmayı bekleyen Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi Kartal'ın gelişiminde büyük rol oynuyor. Bölgedeki hastane ve üniversite yatırımları da bu gelişimi destekliyor. Kartal'ın Hava limanına yakınlığı da otel yatırımlarını tetikliyor.
Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 100'den fazla sanayi tesisi bölgeden taşındı. Nitelikli konut siteleri, hizmet ve kültür alanları, opera binası, Kartal marinası, oteller ve sosyal alanlarıyla Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi bölgenin çehresini değiştirecek.

2010 sonunda hizmete açılması planlanan adalet sarayında yaklaşık 20 bin kişinin çalışacağı öngörülüyor. Bu da bölgeye önemli bir nüfus transferini ve emlak hareketliliğini beraberinde getirecek. Konut ve iş yeri talebi hızla artacağı için yatırım açısından çok avantajlı.
Pendik ve Tuzla çevresindeki yatırımlarda Kartal'daki gelişimi etkiliyor. Bu yönleriyle Kartal ilçesi, Gebze, Pendik ve Tuzla için cazibe merkezi oluyor.
 

Teknik Yapı'dan 5 proje

Büyümenin doğuya doğru olacağını daha önceden öngören ve hava, deniz, kara ulaşımının en rahat olduğu Kartal'daki çalışmalarını sürdüren Teknik Yapı, Kartal'daki yeni projelerine start vermek için aralıksız çalışıyor. 2007'den bu güne Kartal'da 5 projeye imza atan Teknik Yapı, bu projelerden Uplife Park'ı tamamlayıp daireleri kat maliklerine teslim etti. Uprise Elite, UpCity Flats, Uptwins ve Upcity Residence'daki çalışmalar ise tüm hızıyla sürüyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz