maritbet girişmaritbet
Adana fuarlara hazırlanıyor

Adana fuarlara hazırlanıyor

Adana, iki önemli fuara ev sahipliği yapacak. ‘6. Adana İnşaat Fuarı’ ile '5. Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarının açılışı, aynı mekanda ve eş zamanlı olarak gerçekleştirileceği açıklandı. 16-19 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarlara yaklaşık 170 firmanın katılması bekleniyor.

Adana, iki önemli fuara ev sahipliği yapacak. ‘6. Adana İnşaat Fuarı' ile '5. Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarının açılışı, aynı mekanda ve eş zamanlı olarak gerçekleştirileceği açıklandı. 16-19 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarlara yaklaşık 170 firmanın katılması bekleniyor.

15 bin metrekarelik açık ve kapalı alanda organize edileceği belirtilen fuarlarla birlikte bu yıl 50 bin ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor.

Adana, iki önemli fuara ev sahipliği yapacak. '6. Adana İnşaat Fuarı' ile '5. Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nın açılışı, aynı mekanda ve eş zamanlı olarak gerçekleştirileceği açıklandı.

16-19 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarlara yaklaşık 170 firmanın katılması bekleniyor. 15 bin metrekarelik açık ve kapalı alanda organize edileceği belirtilen fuarlarla birlikte bu yıl 50 bin ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor.

Ekonomi Bakanlığı başta olmak üzere İhracat Genel Müdürlüğü'nce de desteklenen fuarlara; Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) organizatörlüğünde Arnavutluk, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Fas, Finlandiya, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, Kazakistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Kuveyt, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Tunus, Umman, Ürdün, Yemen ve Yunanistan'dan da ziyaretçilerin gelmesi bekleniyor.

Öte yandan, '6. Adana İnşaat Fuarı' ile '5. Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı' kapsamında Çukurova Belediyeler Birliği tarafından bir eğitim programı düzenleneceği bilgisi verildi. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan fuarlar kapsamında yapılması planlanan eğitim etkinliğine; Adana'nın yanı sıra Mersin, Hatay ve Osmaniye'deki i ve ilçe belediyelerinden yetkililerin katılacağı, söz konusu çalışmanın da 17-18 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacağına dikkat çekildi. Hem inşaat sektörü, hem de doğalgaz teknolojisindeki son gelişmelerin organize edilecek toplantı ve konferanslarla da ziyaretçilere aktarılacağı belirtildi.

Güney Haber Gazetesi

Yorum Yaz