maritbet girişmaritbet
P17 Tempra Pro ile daha güvenli çalışma ortamları!

P17 Tempra Pro ile daha güvenli çalışma ortamları!

Legrand P17 Tempra Pro endüstriyel fiş ve priz serisi dayanıklılığı, kalitesi ve uygun fiyatı ile tüm çalışma ortamlarına uyumlu.

Legrand P17 Tempra Pro endüstriyel fiş ve priz serisi, su geçirmezlik, darbe direnci ve sıcaklık şartlarıyla ilgili spesifik sınırlandırmalar içeren, ticari binalar, AVM'ler, hastaneler, endüstriyel tesisler, marinalar, lojistik ve depo merkezleri gibi tüm iç ve dış mekan iş sahalarında kullanıma uygun olarak tasarlandı. Endüstriyel prizler iç ve dış ortam kullanımlarında, her yönden gelen su damlalarına karşı koruma sağlarken aynı zamanda her türlü ağır şartlara karşı dayanıklı IP66/67 prizler, geçici süreyle suya gömülmeye engel oluyor.

Legrand P17 Tempra Pro serisi, şantiyelerinizde montaj kolaylığı ile zaman kazandırarak iş gücünden tasarruf etmenizde yardımcı oluyor. P17 Tempra Pro ürünleri, hızlı bağlantı, kolay montaj, hatayı en aza indirgeyen kablo bağlantısı gibi bir dizi kolaylıkla tüm çalışma ortamların bir numaralı tercihi oluyor.


Çevre dostu ve güvenli

Yeni P17 Tempra Pro serisinin dizaynı, güvenliği ve çevre dostu olması hayatı daha kolay ve kullanışlı hale getiriyor. P17 Tempra Pro, dar alanlarda kullanım boyutları, korozyon önleyici materyaller ve bileşimleriyle standartlara uygun bir çözüm sunuyor. Aynı zamanda Legrand endüstriyel ürün çözümleriyle uyumlu olan seri, tüm iş alanlarında oluşacak ihtiyaçlara da cevap verebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

P17 Tempra Pro ile daha güvenli çalışma ortamları!
  • 05.12.2020 08:00

P17 Tempra Pro ile daha güvenli çalışma ortamları!

Legrand P17 Tempra Pro endüstriyel fiş ve priz serisi dayanıklılığı, kalitesi ve ...