maritbet girişmaritbet
Pakplast seminerlerinin 18’incisi Batman’da yapıldı!

Pakplast seminerlerinin 18’incisi Batman’da yapıldı!

Yıllar Boyu Sağlam Boru sloganıyla alt yapı ve bina içi tesisat boru üretimi yapan Pakplast’ın, tesisatçıları ürünleri hakkında bilgilendirmek amacıyla Türkiye çapında düzenlediği seminerler devam ediyor

 

Yıllar Boyu Sağlam Boru sloganıyla alt yapı ve bina içi tesisat boru üretimi yapan Pakplast'ın, tesisatçıları ürünleri hakkında bilgilendirmek amacıyla Türkiye çapında düzenlediği seminerler devam ediyor. Tesisatçıların yoğun ilgi gösterdiği seminerlerin 18.'cisi Batman'da yapıldı.

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen Şirketler Grubu'nun çatısı altında alt ve üst yapı boru üretimi yapan Pakplast, Türkiye genelinde düzenlediği Tesisatçı Seminerleri'ne devam ediyor. Tesisatçıları ürünleri hakkında bilgilendirmek ve sektörün gelişiminde kendine düşen sorumluluğu yerine getirmek amacıyla geçtiğimiz yıl düzenlemeye başladığı seminerler serisinin 18.'cisini Batman'da gerçekleştirdi. Pakplast Tesisatçı Semineri Batman'da da büyük ilgi gördü.

Batman Beyaz Şato'da düzenlenen seminer Pakplast Üst Yapı Boru Grubu Satış Müdürü Aykut Tekinalp'in açılış konuşmasıyla başladı. Batman Belediye Başkanı Yardımcıları, BASKİ yetkilileri ve Fen İşleri Müdürü'nün katılımıyla gerçekleşen seminerde 280 tesisatçıya Pakplast'ın üretim teknikleri, rekabetteki farkı ve uygulamada dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili bilgi verildi. Yaşam koçu ve eğitmen İsmail Karasu da “Kazanan İnsan Olma” konulu bir sunum yaptı.

Seminer sonunda düzenlenen akşam yemeğinde eğlenceli anlar yaşandı. Akşam yemeği sonrası tüm katılımcılara katılımcı sertifikası ile çeşitli hediyeler verildi.

Pakpen, konularında uzman deneyimli bir ekiple, üretimini 8 değişik markada gerçekleştirmektedir. Pakpen Kapı-Pencere ve Panjur Sistemleri, Pak Panel Sandviç Panel, Pak Door Dekoratif ve Kompozit Kapılar, Pak Board Isı Yalıtım Levhaları XPS-EPS, Pakplast Alt Yapı&İç Tesisat Boru Sistemleri'nin yanı sıra Türkiye'de ilk üretim olan Pak Siding Vinil Dış Cephe Kaplaması, Pak Country Çit Korkuluk ve Kameriye Sistemleri, Pak Form Taş Görünümlü PVC Plaka markalarından Pakpen ve Paklast öncü ürün grupları olarak öne çıkmakta olup, son zamanlarda ön plana çıkan yalıtım konusu ile Pak Board markası ise hızla yükseliyor.

Sektördeki haklı yerini kaliteden taviz vermeden, tüketicilerinin ihtiyaç ve beklentilerini de dikkate alarak üretim yapmasına borçlu olan Pakpen, ISO 9001:2008 ve ISO 14001:2004 Yönetim Sistemi belgelerine,  TS, TSEK, GOST, DVGW, RAL, INSTA, PÜKAD, UGETAM ürün belgelerine sahip. Modern laboratuarı, TS EN ISO 17025 Belgesi ile akredite edilmiştir.  Ürettiği ürünler AB normlarında olup, CE işaretine sahiptir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pakplast seminerlerinin 18’incisi Batman’da yapıldı!
  • 19.10.2012 15:59

Pakplast seminerlerinin 18’incisi Batman’da yapıldı!

Yıllar Boyu Sağlam Boru sloganıyla alt yapı ve bina içi tesisat boru üretimi yap ...