maritbet girişmaritbet
Marshall Şehrinin Rengini Seç yarışması sonuçlandı!

Marshall Şehrinin Rengini Seç yarışması sonuçlandı!

Türkiye’nin, Marshall’la şehrinin rengini seçtiği ve şehirlerin kendine özgü renklerini tekrar gün ışığına çıkardığı Şehrinin Rengini Seç adlı yarışması sonuçlandı ve kazananlar belli oldu

Türkiye'nin, Marshall'la şehrinin rengini seçtiği ve şehirlerin kendine özgü renklerini tekrar gün ışığına çıkardığı Şehrinin Rengini Seç adlı yarışması sonuçlandı ve kazananlar belli oldu. Şehirleri için seçtikleri renkle en çok oy toplayan Hatay'dan Fikret Dişer “Asi ve Mavi” rengi ile birinci olarak, Dominik seyahati büyük ödülünü kazandı. Barselona tatili ödüllü ikinciliği “Mavi – Yeşil” rengi ile Çanakkale'den Fazıl Özkan alırken, İstanbul'dan Ekim Soytürk “Medeniyet Çiçeği” rengi ile üçüncü seçildi ve Amsterdam seyahati ödülünün de sahibi oldu.

“Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, Marshall'la Şehrinin Rengini Seç adlı yarışması ile hayatı renklendirenleri ödüllendirdi. 250 farklı renk seçimi yapılan ve bu renkler için tam 1.606 oy kullanılan yarışmanın birincisi, Hatay'dan Fikret Dişer oldu. Antakya'yı ortadan ikiye ayıran Asi nehrinden ilhamını alan Dişer, şehrinin rengine “Asi ve Mavi” ismini verdi ve, “Bana göre bu rengi çekici kılan özelliği Akdeniz'e doğru mavi yolculuğudur, azizliğin rengidir, su gibi” tanımlamasıyla büyük ödül olan Dominik tatilini kazandı. Dişer'i, bembeyaz kumsalları, masmavi okyanusu ve yemyeşil bitki örtüsüyle doğanın en güzel renklerini barındıran Dominik'te, çift kişilik muhteşem bir tatil bekliyor. Ayrıca, memleketine Marshall Renk Hareketi taşınarak, şehri rengarenk oluyor.

“Mavi – Yeşil” Çanakkale, “Medeniyet Çiçeği” İstanbul

Marshall'la Şehrinin Rengini Seç Yarışması'nda seçtiği renkle en çok oy alan ikinci yarışmacı, Çanakkale'den Fazıl Özkan oldu. Özkan, “Çanakkale deyince akla masmavi deniz ve yemyeşil bir doğa gelir” diyerek, şehri için “Mavi – Yeşil” ismini belirledi. Özkan, Gaudi'nin mimari eserleriyle süslediği ve Picasso, Joan Miro ve Antoni Tapies gibi dünyaca ünlü sanatçılara ilham veren Barselona'da sanatın tüm renkleriyle buluşacak. En çok oy alan üçüncü yarışmacı, Ekim Soytürk oldu. Soytürk, şehrini “Aşk kokar İstanbul, bir kadının en çarpıcı yeri kıpkırmızı dudakları gibi İstanbul...” şeklinde tanımlayarak, İstanbul'a kırmızı rengi yakıştırdı ve bu renge de “Medeniyet Çiçeği” adını verdi. Soytürk, kendine özgü mimarisi ve hiç durmayan eğlence hayatıyla ünlü özgürlükler şehri Amsterdam'da eğlencenin en canlı renkleriyle tanışacak.

Kazananlar ve seçilen renkler ile ilgili detaylı bilgi için: www.sehrininrenginisec.com

Yarışmada tam 63 il renk seçti

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Zonguldak.

AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor

Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel'in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye'de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amstredam Hollanda'da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel'in dünya çapında 80'den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor. www.marshallboya.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marshall Şehrinin Rengini Seç talihlileri Barselona ve Amsterdam seyahatinden döndü!
  • 13.11.2012 14:12

Marshall Şehrinin Rengini Seç talihlileri Barselona ve Amsterdam seyahatinden döndü!

Marshall Şehrinin Rengini Seç yarışmasının iki talihlisi, Barselona ve Amsterdam ...

Marshall Şehrinin Rengini Seç yarışması sonuçlandı!
  • 08.08.2012 11:06

Marshall Şehrinin Rengini Seç yarışması sonuçlandı!

Türkiye’nin, Marshall’la şehrinin rengini seçtiği ve şehirlerin kendine özgü ren ...

Marshall Şehrinin Rengini Seç yarışmasında 250 renk belirlendi!
  • 11.07.2012 14:43

Marshall Şehrinin Rengini Seç yarışmasında 250 renk belirlendi!

Türkiye’nin, Marshall’la şehrinin rengini seçtiği ve şehirlerin kendine özgü ren ...

Marshall Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi’ni renklendirecek!
  • 02.07.2012 10:12

Marshall Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi’ni renklendirecek!

Renklendir Hayatı sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, ...