maritbet girişmaritbet
Başak Grubu, Metal Kiremit’i ürün listelerine ekledi!

Başak Grubu, Metal Kiremit’i ürün listelerine ekledi!

Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Karık, çatı malzemeleri konusunda oluşan değişim ve taleplere en iyi çözüm ve hizmeti sunabilmek amacıyla Başak Metal Kiremit’i ürün listelerine eklediklerini aktardı

 

Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık, çatı malzemeleri konusunda oluşan değişim ve taleplere en iyi çözüm ve hizmeti sunabilmek amacıyla Başak Metal Kiremit'i ürün listelerine eklediklerini aktardı. Karık, “Yeni ürünler, malzemeler üretmek, dünya konjonktürünü yakından takip etmek, Ar-Ge ve inovasyona yönelik yatırımlar yapmak zorundayız. Farklı çatı sistemleri taleplerini göz önünde bulundurarak mevcut çatı sistem çözümlerimize bir yenisini eklemeyi amaç ve hedeflerimiz doğrultusunda uygun gördük ve inşaat malzemeleri konusunda dünyanın önde gelen firmalarından Güney Koreli KD One ile anlaştık” dedi.
 
Karık, şunları aktardı: “KD One'ın Türkiye distribütörlüğünü alarak, Başak Metal Çatı Sistemleri birimini bayi ve müşterilerimizin hizmetine sunduk. Başak Metal Kiremit, üç farklı model ve 10 farklı renk seçeneğinden oluşuyor. Kar, yağmur gibi kötü hava koşullarından etkilenmeyen, aşırı rüzgara ve UV ışınlarına dayanıklı bir ürün. Hafif bir ürün olduğundan uygulama sırasında ustalara kolaylık sağlıyor. Uzun ömürlü ve çevre dostu. 10 farklı renk, doğal taş ve renkli granül ile kaplanabilen, galvanize edilmiş çelikten en son teknoloji ile üretiliyor.”
 
Karık, Başak Çatı & Cephe Sistemleri'nin 1969 yılından bu yana kalite anlayışı, müşteri odaklılığı, teknolojiyi takibi, yenilikçi ve öncü çalışmalarıyla ilklere imza attığını dile getirdi. Renkli Kiremit Serileri'nin piyasadaki ilgiyi üzerinde tutmayı sürdürdüğüne de değinen Füruz Karık, kiremitlerin son teknoloji üretim araçları ile renklendirilerek, çatılarda yeni görünümler ve özgün tasarımlar oluşturduğunu kaydetti. Karık, şöyle konuştu: “Başak Art Renkli Kiremitleri, Ar-Ge çalışmaları neticesinde geliştirildi ve çatılarda farklılık yaratacak yepyeni ürünler sunmayı sürdürdü. TS EN 1304 ve CE normlarını karşılayan renkli kiremitlerimiz, çatılarda farklılık yaratmasının yanı sıra sağlamlığıyla da beklentilerin üstünde bir grafik çizdi. Artık Başak Art Alaturka Renkli Kiremit uygulaması da yapıyoruz. Sıra dışı ve doğal yapısıyla Başak Art Natura serisini yarattık ve tonoz çatı uygulamalarında da yeni bir dönem başlattık. Kiremitle çikolata renkli tonoz çatı çözümü yapılacağını ve sonucunun gerçekten çok güzel olacağını yer aldığımız projelerde gözler önüne serdik.”
 
Velux ile çatıdan gün ışığı
 
Karık ayrıca, dünyada çatıdan binaya gün ışığı ve temiz hava sağlamanın en güvenilir ve bilindik çözümü olan çatı pencereleri alanında, 70 yıllık uzmanlığı ile global bir marka haline gelen Velux Çatı Penceleri'nin, gün ışığı ve doğal havalandırmadan maksimum fayda sağlamayı hedefleyen çözümleri bulunduğunu anlattı. Karık, “Velux'ün 40'tan fazla ülkede satış firması, 10 ülkede fabrikası, 9 binin üzerinde çalışanı bulunuyor. Kalitesi, zarif tasarımı, kullanım kolaylığı, uzun ve sorunsuz kullanım ömrü sayesinde en çok tercih edilen çatı penceresi üreticilerinden” diye konuştu.
 
Velux'ün ana ürününün çatı pencereleri olduğunu aktaran Karık, “Farklı özelliklere sahip modellerin ve boyutların yer aldığı çatı pencerelerinin yanı sıra çatı çıkış kapakları, güneş tüneli ve panelleri, teras çatı için pencere uygulamaları ve yalıtım setleri gibi farklı ihtiyaçlara cevap veren geniş bir ürün portföyüne sahip. Güvenlik sağlamak, ısı ve ışık miktarını kontrol etmek için farklı renklerde dekoratif perde, jaluzi, stor, gölgelik ve panjur seçenekleri de mevcut” dedi.
 
Kendi kendini temizleyen cephe kaplaması; KeraTwin
 
Agrob Buchtal ile süregelen Türkiye distribütörlüğü ve KeraTwin cephe kaplamaları hakkında da bilgiler veren Füruz Karık, “KeraTwin, cotto üretiminde dünya lideri olan Agrob'un, mekanik montaj sistemiyle döşenen, Hydrotech yüzeye sahip ürünlerinin markası. Leke tutmayan ve yağmur suyu ile temizlenen KeraTwin, binalarını özellikle açık renk yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir ürün. Son derece ekonomik olan ürün; agresif çevre etkilerine, dona, depreme, UV ışınlarına karşı dayanıklı. Çeşitli renklerde kullanılabiliyor ve renkleri ışıktan solmuyor, canlılığını koruyor. Hafif bir ürün olan KeraTwin, hızlı ve güvenli montaj özelliğinin yanı sıra piyasadaki normal temel konstrüksiyonlarla kombine edilebiliyor” şeklinde konuştu.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başak Grubu, Metal Kiremit’i ürün listelerine ekledi!
  • 28.02.2013 12:01

Başak Grubu, Metal Kiremit’i ürün listelerine ekledi!

Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Karık, çatı malzemeleri konusunda oluşan deği ...

Has Beton, araç parkını ve taşıma filosunu geliştiriyor!
  • 04.10.2012 12:05

Has Beton, araç parkını ve taşıma filosunu geliştiriyor!

Karık, toplam beş adet beton pompası ve saatte 180 metreküp kapasiteli 18 adet t ...