maritbet girişmaritbet
ASC Türk, yeni modelleriyle piyasada yer alacak!

ASC Türk, yeni modelleriyle piyasada yer alacak!

Yol projeleri, inşaat projeleri, madencilik, demiryolu/havayolu taşımacılığı ile ilgili projelere destek verebilecek markalarla ürün gamını genişleten ASC Türk, yeni modelleri ile piyasada yer alacak

Yol projeleri, inşaat projeleri, madencilik, demiryolu/havayolu taşımacılığı ile ilgili projelere destek verebilecek markalarla ürün gamını genişleten ASC Türk, yeni modelleri ile piyasada yer alacak. ASC Türk Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Polat, bünyelerinde bulunan Volvo ve Sandvik gibi yüksek verimlilik ve yakıt tasarrufunu bir arada sunan markalarıyla asfalt ve yol sektörlerine yönelik hizmetlerine bu yıl da devam edeceklerini bildirerek, “Volvo marka asfalt sericiler, asfalt ve toprak silindirleri ve greyderler ile Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri, mevcutta olanların yanı sıra yeni modelleri ile yol sektörünün gözde ürünleri olarak piyasada yer alacak” dedi.

Maden işletmecilerinden yol müteahhitlerine, mermer ocaklarından hafriyatçılara kadar geniş bir müşteri portföyüne sahip olduklarının bilgisini veren Polat, iş ortağı olarak gördükleri müşterilerinin de artık toplam çözüm aradığına dikkat çekti. Bir yol müteahhidinin sadece iş makinesi değil bunun yanında kırıcıyı da, mobil kırıcıyı da, başka ürünleri de istediğine dikkat çeken Polat, “Bizim de amacımız tüm ürün portföyümüz içinde Volvo'yu merkezde konumlandırıp etrafını tamamlayıcı ürünlerle donatmak” şeklinde konuştu. Firmalarının yaygın satış sonrası hizmetler ağı ve konusunda uzman servis personeli ile yol müteahhitlerine hizmet verdiklerini ifade eden Polat, “Çünkü yol ekipmanları öyle bir alan ki, asfalt serici dediğimiz ürün zaten bir fabrika gibi çalışıyor. Çalışırken herhangi bir arızadan dolayı durursa, etrafındaki kamyon, asfalt plenti de duruyor. Bu bakımdan siz de buna göre hizmet vermek durumundasınız. Biz de bunları bilerek satış sonrası hizmette bu konuya odaklı, sadece bu konunun uzmanı olan arkadaşları istihdam etmek suretiyle o alanda yatırım yaptık ve gelişmeye devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Volvo İş Makinaları'nın 1927'den bu yana faaliyet gösterdiğini aktaran Polat, 2010 yılının Temmuz ayına kadar Türkiye'de Volvo Otomotiv Türk bünyesinde yer alan Volvo İş Makinaları'nın, aynı tarihte Portekiz merkezli Ascendum Grupo şirketler topluluğu tarafından Türkiye'ye getirilmeye başlandığı bilgisini verdi. Polat, Ascendum Grupo'nun Volvo İş Makinaları'nın Türkiye distribütörü olduğunu, daha sonra ise Ascendum Makina Yatırım Holding adını aldığını belirtti. Ascendum Makina Yatırım Holding'in, Türkiye'de yatırımlarını artırmak ve şirketi daha iyi konuma getirmek için Sandvik markasının mobil kırıcılar segmentinin distribütörlüğünü üstlendiğini anlatan Polat, şöyle konuştu: “Bu satın almanın ardından İkinci el için ‘Second New', kiralama için ise ‘Good Rental' markaları yaratıldı. Ascendum Makina Yatırım Holding çatısı altına ASC Türk, Second New, Good Rental ve Sandvik'ten sonra Chicago Pneumatic (CP) ve Air Rail markaları da eklendi” dedi.

“Türkiye'de yapılması gereken çok fazla yol var”

Türkiye'de yol konusunda önemli yatırımların, 2023 yılına yönelik proje ve hedeflerin olduğuna değinen Polat, Türkiye'nin yapılması gereken çok fazla yolu bulunduğunu belirtti. Polat ayrıca, 3'üncü Boğaz Köprüsü, İstanbul'da yapımı düşünülen yeni havalimanı, İzmir-İstanbul otoyolu, Kanal İstanbul projeleri gibi yeni yatırımların bünyelerinde yer alan tüm markalar ile sürecin bir parçası olacaklarını söyleyerek, “Bünyemizde yer alan amiral gemimiz Volvo İş Makinaları kentsel dönüşüm projelerinden büyük yol yapımlarına, mermer sektöründen hafriyatlara kadar uzanan geniş bir alanda tüm ihtiyaçlara cevap verebilen ürün gamı ile ülkemiz için katma değer yaratıyor” ifadesinde bulundu.

Hafriyatta, yol inşaatında, kar temizlemede, zemin yarmada, kazma işlerinde, kar küremede ve çekme işlerinde çok yönlü bir iş makinesi olan Volvo Motor Greyderler'in geçen yıl Karayollarının da tercih ettiğine değinen Polat, Karayollarının yol yapım ve bakım hizmetleri için makina parkına 17 adet Volvo G930 Motor Greyder eklediğinin bilgisini verdi. Volvo Motor Greyderler'in yüksek performans, üstün verimlilik ve düşük yakıt tüketimi gibi özelliklerinin bulunduğuna dikkat çeken Polat, Volvo Greyder kullanıcılarının 8 ileri/4 geri vitesli tam güç değişimli Volvo tasarımlı HTE840 şanzıman ile optimum verimlilik sağladığını söyledi.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MEDİNE’DE DEV PROJE
  • 19.01.2012 17:49

MEDİNE’DE DEV PROJE

Suudi Arabistan Medine’de dev bir şehir kurmaya hazırlanıyor. ...

3. İnşaat ve Mimaride İleri Teknolojiler Semineri 11 Kasım'da!
  • 06.11.2014 16:05

3. İnşaat ve Mimaride İleri Teknolojiler Semineri 11 Kasım'da!

İnşaat sektöründe ileri teknoloji çözümleri artık her aşamada yer alarak zaman v ...

Nihat Zeybekci ‘Türk inşaat sektörü 45 ülkede 374 inşaat projesi üstlendi’
  • 16.01.2014 15:20

Nihat Zeybekci ‘Türk inşaat sektörü 45 ülkede 374 inşaat projesi üstlendi’

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk inşaat sektörünün, geçen sene 45 ülkede üstl ...

ASC Türk, yeni modelleriyle piyasada yer alacak!
  • 27.07.2013 09:04

ASC Türk, yeni modelleriyle piyasada yer alacak!

Yol projeleri, inşaat projeleri, madencilik, demiryolu/havayolu taşımacılığı ile ...

MB Bucket ve Sandvik yıkım alanlarında kolaylık sağlıyor!
  • 23.07.2013 11:19

MB Bucket ve Sandvik yıkım alanlarında kolaylık sağlıyor!

Distribütörlüğünü ASC Türk’ün yaptığı MB Bucket ve Sandvik ürünleri hafriyat sek ...