maritbet girişmaritbet
Ümraniye’de kat karşılığı kültür merkezi yapılacak

Ümraniye’de kat karşılığı kültür merkezi yapılacak

Ümraniye Belediye Başkanlığı, İmraniye Kültür Merkezini kat karşılığı yaptırmak üzere ihale açtı.

Ümraniye Belediye Başkanlığı, İmraniye Kültür Merkezini kat karşılığı yaptırmak üzere ihale açtı.

Mülkiyeti Ümraniye Belediyesine ait 6 bin metrekare alan üzerine 79 milyon 81 bin 591 lira muhammen bedelle kültür merkezi inşaatı yaptırılacak. İhalede katılımcılardan 2 milyon 372 bin 447 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

Kapalı teklif usulü ile 29 Mart 2011 tarihinde saat 10.00'da belediyede yapılacak olan ihaleye katılmak isteyenler yeterlilik için son müracaatlarını 25 Mart tarihine kadar yapacaklar.

Söz konusu ihaleye ait şartname, Ümraniye Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü Etüt Proje Şefliğinden satın alınabilecek.

AFYON'DA KATI ATIĞIN KULLANIM HAKKI 10 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEK

Bu arada Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği, merkez ilçe, Akçin köyü Düzkır mevkisinde bin 445 parsel numaralı birliğe tahsisli alanda, ''Afyonkarahisar katı atık düzenli depolama sahasının işletilmesi ve depo alanından çıkan metan gazından elektrik enerjisi üretilmesi'' için katı atığın kullanım hakkını 10 yıllığına kiraya verecek.

İİhale, Afyonkarahisar Belediyesinde 30 Mart 2011 tarihinde saat 13.30'da açık teklif artırma usulü ile gerçekleştirilecek.

İhalede şartname mesai saatleri içerisinde Çevre Hizmetleri Birlik Müdürlüğünden satın alınabilecek.

İşin 2011 yılı için 10 yıllık işletme kira bedeli 240 bin lira, geçici teminatı ise 7 bin 200 lira olarak belirlendi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz