maritbet girişmaritbet
Tuzla'da Teknik Yapı ve Dumankaya yarıştı!

Tuzla'da Teknik Yapı ve Dumankaya yarıştı!

Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki ikiye bölerek iki ayrı ihale ile satış yapacağını duyurduğu arsalar için ilk oturumda Teknik Yapı ve Dumankaya şirketleri yarıştı


Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki ikiye bölerek iki ayrı ihale ile satış yapacağını duyurduğu arsalar için ilk oturumda Teknik Yapı ve Dumankaya şirketleri yarıştı.

1. Bölgedeki arsa için Teknik Yapı 160 milyon lira satış geliri, idareye de yüzde 20 pay önerirken, Dumankaya aynı arsa için 300 milyon lira satış geliri ve yüzde 18 pay teklif etti.2. Bölgedeki arsa için Teknik Yapı'nın hasılat teklifi 130 milyon lira, idare payı yüzde 20 seviyesinde oluşurken, Dumankaya'nın hasılat teklifi 300 milyon lira, idare payı ise yüzde 18 oldu. Teklifleri değerlendirmeye alan komisyon teklif sahiplerini ileriki tarihlerde ikinci oturum için davet edecek.
 

Öte yandan Emlak Konut'un Bahçeşehir 2. Bölge'nin ihalesinini ikinci oturumunda ise en  yüsek teklifi 50 milyon 310 bin lira ile Kuzu Grup verdi. Arsanın portföy tablosundaki değerinin 50 milyon 291 bin lira olduğunu açıklayan Emlak GYO yöneticileri, teklifin değerlendirilme aşamasında olduğunu duyurdu.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz