maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Bitlis Mutki’ye konut ihalesi

TOKİ’den Bitlis Mutki’ye konut ihalesi

TOKİ, Bitlis Mutki’ye 128 adet konut, adet sosyal tesis, büfe inşaatları, altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırmak üzere ihale açtı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bitlis Mutki'ye 128 adet konut 1'er adet sosyal tesis, büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesini yaptırmak üzere ihale açtı.

Konvansiyonel kalıp sistemi ile 128 adet konut, 1'er adet sosyal tesis ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 5 Ağustos 2010 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.
Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek. İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek.
 
Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.
Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ Açık Satış Kampanyası bugün başlıyor
  • 15.06.2026 10:00

TOKİ Açık Satış Kampanyası bugün başlıyor

TOKİ Açık Satış bugün başlıyor. 64 şehirde 20 bin konut, uygun ödeme koşulları i ...

TOKİ’nin 64 ilde satacağı konutların örnek daire görselleri yayında!
  • 08.06.2026 10:56

TOKİ’nin 64 ilde satacağı konutların örnek daire görselleri yayında!

TOKİ 64 ilde 20 bin daireyi satışa çıkarıyor. Satışa çıkarılacak konutların örne ...

10 soru ve cevapta TOKİ açık satış kampanyası
  • 05.06.2026 17:02

10 soru ve cevapta TOKİ açık satış kampanyası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’nin 64 ili kapsa ...

TOKİ'den kurasız ev sahibi olma fırsatı: 64 ilde 20 bin konut!
  • 04.06.2026 14:56

TOKİ'den kurasız ev sahibi olma fırsatı: 64 ilde 20 bin konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren To ...

Adana Çukurova'da 980 sosyal konut teslim ediliyor
  • 04.06.2026 13:31

Adana Çukurova'da 980 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ'nin Adana Çukurova'da inşa ettiği 980 sosyal konut hak sahiplerine tes ...

Sarıgazi Mahallesi'nde sosyal konutlar tamamlandı
  • 24.05.2026 23:27

Sarıgazi Mahallesi'nde sosyal konutlar tamamlandı

TOKİ tarafından İstanbul Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'ndeki konutlar tamamlanar ...