maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Ayazma’da 300 konut inşaatı

TOKİ’den Ayazma’da 300 konut inşaatı

TOKİ), İstanbul Başakşehir Ayazma’ya 300 adet konut, sağlık ocağı, ticaret merkezi, 16 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı

 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Başakşehir Ayazma'ya 300 adet konut, sağlık ocağı, ticaret merkezi, 16 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.

Tünel kalıp sistemi ile 300 adet konut ve konvansiyonel kalıp sistemi ile yapılacak sağlık ocağı, ticaret merkezi, 16 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi 8 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek. İhale dokümanı ise TOKİ'den bedel ödenerek temin edilebilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.
 
Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
 
Bu arada TOKİ tarafından, daha önce duyurusu yapılarak açılan bazı ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.
Kütahya Merkez İnköy Mahallesine tünel kalıp sistemi ile 576 adet konut,konvansiyonel kalıp sistemi ile betonarme karkas  1'er adet sosyal tesis ve büfe ile altyapı, çevre düzenlemesi inşaatı ihalesini toplam 19 milyon 80 bin lira bedelle, "Evyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı. İşin başlangıç tarihi 8 Nisan 2010, bitiş tarihi ise 7 Nisan 2012 olarak belirlendi.
Toplam 8 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 6 adedinin geçerli sayıldığı ihale, 17 Şubat 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.
 
İZMİR NARLIDERE'YE HAİT İNŞAATI
İzmir'in Narlıdere ilçesine konvansiyonel kalıp sistemi ile yapılacak 20 adet hareket alanı iskan tesisi (HAİT) inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi için açılan ihale toplam 1 milyon 389 bin lira bedelle sonuçlandı.
İhaleyi söz konusu bedelle, "Isı Tes Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı.
 
İşin başlangıç tarihi 19 Mart 2010, bitiş tarihi ise 23 Nisan 2011 olarak belirlendi.        Açık ihale usulü ile 11 Ocak 2010 tarihinde yapılan ihale için 13 firma teklif vermiş komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.
  • Etiketler:

Yorum Yaz