maritbet girişmaritbet
TOKİ’den 2.500 liraya dükkan!

TOKİ’den 2.500 liraya dükkan!

Toki, mülkiyetinde bulunan 290 adet işyeri ile 3 adet konut satışa sundu


 

 
Toplu Konut İdaresi Toki, mülkiyetinde bulunan 290 adet işyeri ile 3 adet konut olmak üzere toplam 293 adet taşınmaz, 16 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa sundu.

Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankalar tarafından yetkilendirilmiş şubeler aracılığı ile kabul edilecektir. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde müzayedenin yapılacağı solon önlerinde kurulacak stantlarda ve Banka şubelerinde başvuru kabul edilecek.
 
Büyüklükleri 19 metrekare ile 12 bin metrekare arasında değişen taşınmazların tahmini bedelleri 2 bin 500 TL'den başlayarak 1 milyon 750 bin TL'ye kadar yükseliyor.
 
Satışa çıkan gayrimenkuller İstanbul, Ankara, Bayburt, Antalya, Kayseri, Tekirdağ, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Adana, Erzurum, Konya, Isparta, Çankırı, Kahramanmaraş, Van, Kilis, Adıyaman, Zonguldak, Giresun, Erzincan, Hatay, Sivas, Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa, Nevşehir, Mardin, Konya, Bilecik, Manisa, Kırşehir, Kütahya, Samsun, Karabük, Aydın, Uşak, Bartın, Iğdır, Karaman, Bolu, Ordu ve İzmir olmak üzere 43 ilde bulunuyor.

 
 
AÇIK ARTIRMA YERİ VE SAATİ
BAŞVURU ALINMASI (BAŞVURU BEDELİNİN YATIRILMASI)
01 Eylül: 16 Eylül 2010
AÇIK ARTIRMA: 16 Eylül 2010
Yer: Merkez İstanbul Eskidji Yenibosna / İSTANBUL, naklen canlı bağlantı Toki Salonu
Bilkent / ANKARA, ses bağlantılı Mavi Sürmeli Oteli Seyhan / ADANA
Saat: 15:00

Satışa sunulan gayrimenkullerin listesi için tıklayınız!

Ayrıntılı Bilgi için:
Tel. 444 45 45
Web: www.toki.gov.tr
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz