maritbet girişmaritbet
TOKİ, Antalya Çıplaklı’da konut ihalesi açtı

TOKİ, Antalya Çıplaklı’da konut ihalesi açtı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya Çıplaklı 2. etaba 864 adet konut, sosyal tesis ve altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı

 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya Çıplaklı 2. etaba 864 adet konut, sosyal tesis ve altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.
 
Tünel kalıp sistemiyle 864 adet konut ve konvansiyonel kalıp sistemiyle sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi, 13 Eylül 2010 tarihinde saat: 15.30'da "açık ihale usulü" ile TOKİ'de gerçekleştirilecek.        
İşin süresi yer tesliminden itibaren 650 gün olarak belirlendi. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede, yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan işin ihalesinde şartname TOKİ'den satın alınabilecek.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
 
ELAZIĞ ZAFRAN KONUTLARI
Öte yandan TOKİ, Elazığ Zafran'a 696 adet konut, 32 derslikli lise ve ticaret merkezi ile altyapı, çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.
İhale, 13 Eylül 2010 tarihinde saat: 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 650 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.
Katılımcılar şartnameyi TOKİ'den satın alabilecek. Konut inşaatı tünel kalıp, sosyal donatı inşaatı ise konvansiyonel kalıp sistemiyle gerçekleştirilecek.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz