maritbet girişmaritbet
Teknik Yapı Tuzla ihalelerini kazandı, 5500 konut yapacak!

Teknik Yapı Tuzla ihalelerini kazandı, 5500 konut yapacak!

Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki ikiye bölerek iki ayrı ihale ile satışa çıkardığı ihalelerin ikisini de Teknik Yapı Holding kazandı

Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki ikiye bölerek iki ayrı ihale ile satışa çıkardığı arsalar için ilk oturumda olduğu gibi ikinci oturumda da Teknik Yapı Holding ve Dumankaya İnşaat çekişti.

 
Bugün (17 Aralık 2010) yapılan İkinci oturumda ilk etaptaki 134.500 metrekarelik arsa için 480 milyon lira toplam gelir ve 153 milyon 600 bin lira ihale payı öneren Teknik Yapı Holding önerdiği yüzde 32'lik pay ile ihaleyi kazandı.  

2. Bölgedeki arsa için de 502 milyon lira hasılat ve 163 milyon 903 bin lira idare payı öneren Teknik yapı Holding bu arsada da yüzde 32,65 pay ile ihaleyi kazanan taraf oldu.
 
Emlak Konut GYO'nun ihalesini gerçekleştirdiği arsalarda yaklaşık 5500 konut ve ticari alanlar yapılabilecek.
Teknik Yapı Holding'in de 2011 yılından bu arsalara yoğunlaşarak projelerini hayata geçirmesi planlanıyor.
 
Nazmi Durbakayım: 'Tuzla'yı marka yapacağız'
Teknik Yapı Holdign Başkanı Nazmi Durbakayım ihale sonuçlarına ilişkin şunları söledi:
 
"Kazandığımız bu ihaleler, Tuzla'yı Ataşehir ve Kartal'da olduğu gibi markalı projelerin çekim merkezi yapmak için önemli bir fırsat yarattı. Kara, hava ve deniz ulaşımının tam merkezi olan Tuzla, bugüne kadar sadece lüks konutlar ev sahipliği yapan bir bölge olarak biliniyordu. Kartal ve Ataşehir'de olduğu gibi Tuzla'da gerçekleştireceğimiz projede lükse kaçmadan yüksek kaliteyi, ekonomik rakamlarla sunmayı hedefliyoruz.
Bizim için oldukça önemli bir konumda bulunan Tuzla, markalı konutların Kartal'dan sonraki ilk durağı olacak bir potansiyele sahip. Ataşehir ve Kartal'da olduğu gibi Tuzla'da da değer yaratan projeler gerçekleştirmek için ilk adımı en kısa zamanda atacağız. Bu kapsamda Tuzla'nın konumuna uygun, ekonomik değerleri ön planda tutan yaklaşık 5.500 konuttan oluşan mini bir şehir yapacağız.  Projemizde kreşinden parkına, ticaret merkezinden okuluna kadar geniş bir sosyal alanlar yer alacak."
 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz