maritbet girişmaritbet
TBMM ihale yasağı duyurusu yaptı

TBMM ihale yasağı duyurusu yaptı

Milli Eğitim, Milli Savunma, Aile ve Sosyal Politikalar ve İçişleri Bakanlıkları ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Vakıflar Genel Müdürlüğü, iale yasağı açıklayan kurumlar arasında.

Milli Eğitim, Milli Savunma, Aile ve Sosyal Politikalar ve İçişleri Bakanlıkları ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Vakıflar Genel Müdürlüğü, ihale yasağı açıklayan kurumlar arasında.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliği, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Mersin Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

İhale yasaklarına ilişkin duyular, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliği, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Birtaş Kollektif Şirketi Mesut Solgun ve ortaklarına 1 yıl süreyle ihale yasağı getirdi. Milli Savunma Bakanlığı, Balıkesir'de ikamet eden Rıfat Ocak'ın 1 yıl süreyle ihalelere katılmasını yasakladı.

İçişleri Bakanlığı, Bolu Ticaret Odasına kayıtlı Alihan Hacıeyüpoğlu'na 6 ay, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Adana Ticaret Odası'na kayıtlı Nur İlaç ve İlaçlama Makinaları Limited Şirketine ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı Doruk İnşaat Limited Şirketine l'er yıl, Kırşehir'de ikamet eden Abdurrahman Akaröz'e 6 ay, İstanbul Ticaret Odası'na kayıtlı Akropol Bilgisayar Limited Şirketine 1 yıl, İzmir Ticaret Odası'na kayıtlı Sistem Harita Planlama Limited Şirketine 1 yıl, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı Çeliksa Reklam Trafik Levhaları Limited Şirketine 1 yıl süreyle ihale yasağı getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, İzmir Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği'ne kayıtlı GMG Tekstil Ürünleri Ticareti'nin 1 yıl süreyle ihalelere katılmasını yasakladı.

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ankara'da ikamet eden Hakan Akkaya'ya 6 ay süreyle ihale yasağı getirdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Tem Sil Temizlik Otomasyon ve Bilgi İşlem Sistemleri Limited Şirketini 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti. Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Bisan Elektrik ve Ticaret'e 1 yıl, İzmir Ticaret Odası'na kayıtlı İzmir Hekimsan Limited Şirketine 6 ay, Gaziantep Kantinciler Esnaf Odası'na kayıtlı Mehmet Çakmak'a 1 yıl, İstanbul'da ikamet eden Muhammed Hanifi Özyurt, Tarık Pala, Reşat Onur Aydın, İrfan Demir ve Zafer Öztoprak'a l'er yıl, İstanbul Kantinciler Esnaf Odası'na kayıtlı Ahmet Odabaşıoğlu ve Canan Aydın'a l'er yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı C-C Güvenlik Limited Şirketinin 1 yıl süreyle ihalelere katılmasını yasakladı. Akdeniz Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Kılıçaslan Medikal Limited Şirketine 1 yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

ANKARA AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

414 konteyner kentte 691 bin depremzede yaşıyor
  • 12.02.2024 13:52

414 konteyner kentte 691 bin depremzede yaşıyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya X hesabından konteyner kentlerle ...

İçişleri Bakanlığı, 31 Ağustos'a kadar ormanlara girişleri yasakladı
  • 21.07.2022 13:59

İçişleri Bakanlığı, 31 Ağustos'a kadar ormanlara girişleri yasakladı

İçişleri Bakanlığı, orman yangını için riskli bölgelerdeki ormanların çevresinde ...

Bakanlıktan Kurban Bayramı tatili için 81 il valiliğine "trafik" genelgesi!
  • 06.07.2022 09:07

Bakanlıktan Kurban Bayramı tatili için 81 il valiliğine "trafik" genelgesi!

İçişleri Bakanlığı, Kurban Bayramı tatilinde kara yollarında alınacak tedbirlere ...

Otoyollarda yeni hız sınırı uygulaması başladı
  • 01.07.2022 09:16

Otoyollarda yeni hız sınırı uygulaması başladı

İçişleri Bakanlığı, bugünden itibaren başlayan uygulama ile hız sınırının Edirne ...

Bakan Soylu: "Deprem riskimiz giderek artmaktadır"
  • 22.04.2021 15:30

Bakan Soylu: "Deprem riskimiz giderek artmaktadır"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ile 2021 Afet ...

Bakan Soylu: "Ülkemizin afet bölgesi olduğunu unutmamalıyız"
  • 22.01.2021 17:22

Bakan Soylu: "Ülkemizin afet bölgesi olduğunu unutmamalıyız"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Gölbaşı Yerleşkesi'nde P ...