Kuzey Ankara Girişi ihalesi bugün yapılıyor

Kuzey Ankara Girişi ihalesi bugün yapılıyor

TOKİ, Kuzey Ankara Kent Girişi Villalar 584 adet konut, 3 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, birer adet anaokulu ve cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini yaptırmak üzere ihale açtı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kuzey Ankara Kent Girişi Villalar 584 adet konut, 3 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, birer adet anaokulu ve cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini yaptırmak üzere ihale açtı.

İhale 29 Haziran 2011 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak işin ihalesinde, ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

İhaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek. Öte yandan TOKİ, Manisa'nın Soma ilçesine 300 Yataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesini açık ihale usulü ile yaptıracak. İhale, 30 Haziran 2011 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de gerçekleştirilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz