maritbet girişmaritbet
Koç Restaurant, 10 yıllığına kiraya verilecek

Koç Restaurant, 10 yıllığına kiraya verilecek

Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya’da bulunan ve eskiden Koç Restaurant olarak bilinen iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek

Bursa'da mülkiyeti Mudanya Belediye Başkanlığı'na ait olan 672 metrekare büyüklüğündeki iş yeri, kiraya verilecek. Ömer Bey Mahallesi Halit Paşa Caddesi No: 91/93 (Eski Koç Restoran) adresindeki gayrimenkulün aylık kira bedeli 20 bin lira, 10 yıllık kira bedeli ise 2 milyon 400 bin lira olacak. Tapuda bahçeli kargir gazino ve otel niteliğinde bulunan restoran, lokasyon bakımından çok merkezi bir noktada yer alıyor.  

Bursa Koç Otel

Geçici teminat bedeli 72 bin lira olan taşınmazın ihalesi 27 Ekim 2015 günü saat 14.00'te Mudanya Belediyesi'nde gerçekleştirilecek. İhale kapalı teklif usulü ile düzenlenecek. 

55 YILDIR FAALİYET GÖSTERİYORDU  

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 55 yıldır faaliyet gösteren Koç Restaurant ve Otel, belediye ile kira konusunda anlaşamayınca kapanmıştı. Yıllarca çeşitli kesimlerden yüzlerce insanı ağırlayan Koç Restaurant, belediye ile kira anlaşmazlığı nedeniyle sektördeki faaliyetini sonlandırdı. İlginç evlenme tekliflerine sahne olan ve Bursa'da balık denince ilk akla gelen Koç Restaurant'ın işletmecileri, aşırı kira artışını karşılayamayınca faaliyetlerini bitirmek zorunda kalmıştı.

İhalenin ayrıntıları için tıklayın!

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz