maritbet girişmaritbet
İstanbul, Kayseri, Kocaeli ve Bilecik'te emlak ihaleleri

İstanbul, Kayseri, Kocaeli ve Bilecik'te emlak ihaleleri

İstanbul Defterdarlığı, Kayseri ve Kocaeli Büyükşehir ile Bilecik Belediyesi, çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı.

 


İstanbul Defterdarlığı, Kayseri ve Kocaeli Büyükşehir ile Bilecik Belediyesi, çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı.
         Bilecik Belediye Başkanlığı, Merkez Gazipaşa Mahallesinde kayıtlı bin 687,50 metrekarelik bitişik   ticari 11 kat imar durumlu, şehir imar planında ticaret alanında kalan taşınmazı satmak üzere ihale açtı.
         Bilecik Belediyesi ile Bilecik Özel İdare ve Belediyesi Müşterek Hizmetler Tesis ve Yaşatma Birliğine ait olan taşınmaz, 5 milyon lira muhammen satış bedeli üzerinden kapalı teklif usulü artırma ile satılacak.
         İhalede katılımcılardan 150 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 25 Kasım 2010 tarihinde saat 15.00'te Bilecik Belediye Başkanlığında gerçekleştirilecek.
         İstekliler şartnameyi bedel ödeyerek Bilecik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edebilecekler.
 
         KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKARYAKIT VE LPG İSTASYONU ARSASI SATACAK
         Kayseri Büyükşehir Belediyesi ise Çay Mahallesinde bulunan 3 bin 779 metrekare, akaryakıt ve LPG istasyonu arsasını satışa çıkardı.İhale, kapalı teklif usulü ile 1 Aralık 2010 tarihinde saat 14.00'te Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığında yapılacak.
         Muhammen bedeli 5 milyon lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 150 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.
         İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek Belediye Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğünden satın alabilecekler.
 
         KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞHANI SATACAK
         Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit İlçesi Ömerağa Mahallesinde bulunan 506,43 metrekare kargir belediyesi işhanını 11 milyon lira muhammen bedel üzerinden satacak.
         Katılımcılardan 330 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak olan taşınmazın satışı, 1 Aralık 2010 tarihinde saat 15.00'te belediyede "kapalı teklif usulü" ile yapılacak.
         Söz konusu ihalede şartname belediyeden satın alınabilecek.


         İSTANBUL DEFTERDARLIĞI
         İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Pendik İlçesi Esenyalı Mahallesinde yer alan 3 bin 500 metrekare arsayı satacak.
         Tahmini bedeli 1 milyon 405 bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat bedeli ise 281 bin lira olarak belirlenen taşınmaz satıştan sonra konut alanı olarak değerlendirilecek.
         İhale, "açık teklif usulü" ile 3 Aralık 2010 tarihinde saat 14.00'te müdürlükte yapılacak.
         İstekliler şartnameyi aynı yerden temin edebilecekler.


         ERZURUM BELEDİYESİ TERMAL TESİS KİRAYA VERECEK
         Bu arada Erzurum/Aziziye Belediye Başkanlığı, termal tesis otel ve özel aile kabinlerini kiraya vermek üzere ihale açtı.
         Mülkiyeti belediyeye ait 3 adet kaplıca havuzu ve müştemilatı, bir adet otel ve müştemilatı, 15 adet aile kabinleri, bahçe ve bahçe işletmeciliğini kapsayan termal tesisler bir bütün olarak 10 yıl süreyle kiraya verilecek.
         İhale, 26 Kasım 2010 tarihinde saat 14.00'te açık arttırma suretiyle belediyede yapılacak.
         Bir yıllık kira bedeli 1 milyon 200 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 36 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.
         Kira ihalesine katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek belediyeden satın alabilecekler.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz