maritbet girişmaritbet
Emlak Konut GYO Ankara Saraçoğlu ihalesi iptal mi edildi?

Emlak Konut GYO Ankara Saraçoğlu ihalesi iptal mi edildi?

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu bugün yapılacaktı.

Emlak Konut Gayrimenkul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO), projelerinden olan Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumunun bugün saat 14.30'da yapılacağı duyurdu. Söz konusu ihaleye katılım sağlanmadığı için ihale iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan proje için imza töreni ve basın toplantısı 19-20 Mart 2018 tarihlerinde yapılmıştı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) geçtiğimiz Nisan ayında ileri bir tarihe ertelediği  Ankara  Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin bugün gerçekleşmesi beklenen ihalesi de iptal edildi.

İhalenin detayları

Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi kapsamındaki ihale “Emlak Konut GYO A.Ş. Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği” kapsamında, “Açık İhale Usulü” ile “Ön Yeterlik (1. oturum) ve pazarlık – açık artırma - kapalı zarf teklif alma (2. oturum)” olarak iki oturum halinde iki ayrı günde yapılacak. 

Ankara Çankaya, Namık Kemal/Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa A, B, C, D, E parsellerinden meydana geliyor. Mülkiyet alanı 87.004 metrekare, park alanı ise 13 bin 153 olan arsanın üzerinde hayata geçirilecek proje, konut alanı, ticaret+turizm+konut alanı, ticaret alanı, park alanı fonksiyonlarına sahip olacak.

Emlak Konut GYO'nun, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimiz projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) bünyesinde, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan tarihi Saraçoğlu Mahallesi'nin geçmişine uygun olarak yenilenmesini hedefleyen "Saraçoğlu Projesi"nde ihale süreci bugün başlamış, ihalenin ilk oturumu Emlak Konut'un Ataşehir'deki Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilmişti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut GYO Ankara Saraçoğlu ihalesi iptal mi edildi?
  • 13.12.2018 13:35

Emlak Konut GYO Ankara Saraçoğlu ihalesi iptal mi edildi?

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ...