maritbet girişmaritbet
Emlak Konut Göktürk Kemerburgaz arsası ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut Göktürk Kemerburgaz arsası ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut Göktürk-Kemerburgaz ihalesinde ilk oturum 15 Kasım 2022 günü yapılacak. 

Emlak Konut GYO, Eyüpsultan bölgesinde yer alan Göktürk-Kemerburgaz aksındaki arsasını ihale yöntemiyle satışa açtı. Son dönemde gayrimenkul fiyatlarının hızla yükseldiği Kemerburgaz bölgesinde yeni konutlara ön talep hızla devam ediyor. Kurum tarafından satışa sunulan arsanın ihalesinde sektörün önde gelen oyuncularının yer alması bekleniyor. İstanbul'un yeni yüzü olarak adlandırılan Kemerburgaz, doğa ile iç içe yaşam konseptine sahip bir bölge olarak dikkat çekiyor.

9 bin 57 metrekare ve 25 bin 627 metrekarelik konut, 16 bin 428 metrekarelik Ticaret+Konut, 5 bin 555 metrekarelik cami ve 5 bin 40 metrekraelik ilkokul alanından oluşan parsellerde emsale esas inşaat alanı 42 bin 899 metrekare olarak belirlendi.

Hasdal-Kemerburgaz yoluna yakınlığıyla dikkat çeken parseller İstanbul Havalimanı bağlantı yolu, TEM otoyolu gibi ana bağlantı noktalarına da kısa mesafede yer alıyor.Kemerburgaz Kent Ormanı’na yakınlığıyla öne çıkan arsaların ihalesinde ilk oturum 15 Kasım 2022 günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

emlak konut göktürk kemerburgaz ihalesi kim kazandı

  • Etiketler:

Yorum Yaz