maritbet girişmaritbet
Emlak Konut Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut Bodrum Ortakent ihalesi, ihalede en iyi teklif veren konsorsiyumun sözleşme imzalamaya gelmeyeceğini belirtmesinden ötürü iptal edildi.

Emlak Konut Bodrum Ortakent ihalesinde flaş gelişme yaşandı. Rekor teklif veren Cevahir&HB ortaklığı, sözleşme imzalamaya gelmeyince ihale iptal edildi. Emlak Konut, en iyi birinci teklif ile ikinci teklif arasındaki yüksek fark sebebiyle ihaleyi ikinci firmayı vermek yerine ihaleyi iptal etme kararı aldı. Ortaklık ihaleyi 10 milyar 250 milyon liralık çok uç ve genel fiyat skalasının dengesini bozacak seviyede rakamla kazanmıştı. Emlak Konut GYO'nun Bodrum Ortakent ihalesiyle ilgili açıklaması şöyle;

Şirketimiz tarafından ihale edilen Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihalesinde en uygun teklifi veren Cevahir Taahhüt İnş. Ve Tic. A.Ş.,HB Grup İnş. Ticaret Ltd. Şti. İş Ortaklığı, söz konusu işe ait sözleşmeyi imzalamaya gelmeyeceğini yazılı olarak bildirdiğinden, Şirketimiz ihale yönetmeliği hükümleri çerçevesinde adı geçen istekliye ait geçici teminatının irad kaydedilmesine, en uygun birinci teklif ile ikinci teklif arasında Şirketimiz menfaatini önemli oranda etkileyecek fark bulunduğundan, ileriki tarihlerde yeniden ihale edilmek üzere ihalenin iptal edilmesine karar verilmiştir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz