maritbet girişmaritbet
Çağlayan ihalesine en yüksek teklifi Nurol verdi

Çağlayan ihalesine en yüksek teklifi Nurol verdi

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ)'nin, Çağlayan'da Hasılat Paylaşımı Modeli'yle ihale ettiği 7 bin metrekarelik arsa için en yüksek teklif Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı- Nurol İnşaat ortaklığından geldi

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ)'nin, Çağlayan'da Hasılat Paylaşımı Modeli'yle ihale ettiği 7 bin metrekarelik arsa için en yüksek teklif Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı- Nurol İnşaat ortaklığından geldi.

Ortaklığın 260 milyon TL toplam satış geliri üzerinden 111 milyon 800 bin TL arsa karşılığı TOKİ payı teklif ettiği arsanın metrekare fiyatı yaklaşık 16 bin TL'ye geldi. TOKİ, arsayı Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Davutpaşa Kampusu hizmet binası ve yurt yapımı karşılığında almış ve imar planı değişikliği ile emsal değerini 3'e çıkartmıştı.

Turizm ve ticaret imarına sahip arsaya 20 bin 550 metrekare inşaat yapılabilecek. 15 firmanın çağrıldığı ihalenin ikinci oturumunda, en yüksek ikinci teklifi ise 253 milyon 250 bin TL toplam satış geliri ve 105 milyon 100 bin TL arsa karşılığı TOKİ payı ile Özak GYO-Aktay Turizm-Er Yapı ortaklığı verdi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz