maritbet girişmaritbet
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 40 otobüsü 3 yıllığına kiraya verecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 40 otobüsü 3 yıllığına kiraya verecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı şehir içi toplu taşıma hatlarında çalıştırılacak 40 otobüsün kiraya verilmesi için ihale düzenledi

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı kenti sınırları içinde kalan bazı hatlarda görev yapmak üzere 40 otobüsün kiraya verileceği ihale için 3 yıllık tahmini fiyatı 5 milyon 713 bin 155 lira, geçici teminatı da 171 bin 394 lira olarak açıkladı. 
 
İhale 27 Eylül 2012 Perşembe günü saat:16:00' da Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda Encümen huzurunda yapılacak.
 
Ayrıntılar şöyle:
ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA HATLARINDA ÇALIŞTIRILACAK 40 ADET OTOBÜSÜN KİRAYA VERİLMEK SURETİ İLE İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
 
1 - İHALENİN KONUSU:
“Antalya Büyükşehir Belediyesi Sınırları Dahilinde UKOME GenelKururlu Tarafından Belirlenen KL 08, 600, VF 01, VL 31 Şehir İçi Toplu Taşıma Hatlarında Çalıştırılacak 40 adet Otobüsün Kiraya Verilmek Sureti İle İşletilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi gereği Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkarılacaktır.
İhaleye çıkarılan 40 adet otobüs 3 yıllığına işletilmek üzere ihale edilecek olup, ihaleye katılacak gerçek veya tüzel kişiler iş bu teknik ve idari Şartname ile sözleşme gereği belirtilen şartlara uymayı kabul ve taahhüt eder.
 
2 - İŞİN TAHMİN EDİLEN BEDELİ:
Tahmin edilen bedel: (3 yıllık) 5.713.155,12 –TL
 
3 - İHALE TARİHİ VE YERİ:
İhale, 27/09/2012 Perşembe günü saat:16:00' da Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.
 
4 - İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI:
İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişi veya kişilerde aşağıdaki şartlar aranır.
 
GERÇEK KİŞİLERDEN:
4.1. - Kanuni İkametgah Belgesi,
4.2. - T.C Sınırları içerisinde tebligat için adres beyanı,
4.3. - Noter tasdikli imza sirküleri,
4.4. - Cumhuriyet Savcılığından alınmış Sabıka Kaydı,
4.5. - İstekliler adına vekaleten ihaleye iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin ihale tarihinden en fazla iki ay önce alınmış noter tasdikli imza sirküleri vermesi (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekaletnameleri bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)
 
TÜZEL KİŞİLERDEN:
4.6. - Tüzel kişiliğin bulunduğu yerin Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan, 2012 yılı içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunu gösterir belge (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğinin belgelerinin, bu tüzel kişiliğinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir)
4.7. - Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile elektronik posta adresi.
4.8. - Tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca ve Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekmektedir.)
4.9. - İstekliler adına vekaleten İhaleye iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin ihale tarihinden en fazla iki ay önce alınmış noter tasdikli imza sirküleri vermesi(Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekaletnamelerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca ve Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)
4.10. - Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan tüzel kişilerin her birinin (4.6.-4.7.-4.8.) deki esaslara göre temin edecekleri belge,
4.11. - İsteklilerin ortak girişim olması halinde, bu şartnameye ekli örneğine uygun Ortak Girişim Beyannamesi ile ortaklarca imzalanan Ortaklık Sözleşmesi (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli Ortaklık Sözleşmesi verirler, ayrıca grubun bütün ortakları İdare ile yapılacak İhale Sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar.)
4.12. - SGK'ya borcu olmadığına dair belge.
4.13. - Gerekli Ehliyete (E sınıfı sürücü belgesi)sahip ve gerekli eğitimleri almış personel ile işe başlayacağına dair taahhütnameyi kapalı teklif zarfı içinde vermesi gerekmektedir.
 
5 - TEMİNATA İLİŞKİN ESASLAR
5.1. - 40 adet otobüs için toplam tahmin edilen bedelin 5.713.155,12 –TL olup, Geçici Teminat miktarı bu bedelin %3'ü dür.(171.394,66)
5.2. - Geçici ve Kesin Teminat olarak kabul edilecek değerler aşağıda gösterilmiştir.
5.2.1. Tedavüldeki Türk Parası,
5.2.2. - Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığınca belirlenecek bankaların verecekleri süresi ve 2886 Sayılı Yasanın 27.maddesine uygun olarak düzenlenmiş teminat mektupları (Teminat mektubu verilmesi halinde, teminat mektubu menşei ülkede muteber yabancı bir bankanın kontra garantisine dayanan ve Türkiye'de muteber bir Türk Bankasınca düzenlenmiş limit dahili ve süresiz olacaktır.)
5.2.3. - Devlet Tahvilleri ve Hazine kefaletine haiz tahviller.
5.3. Teminatların Teslim Yeri
5.3.1. - 5. maddenin (5.2.1) ve (5.2.3.) bentlerinde yazılı para veya tahvilleri teminat olarak vermek isteyenlerin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelir Müdürlüğü veznesine yatırarak alındı makbuzunun aslını ihale teklif dosyasına koymak zorunludur.
5.3.2. - 5. maddenin (5.2.2.) bendinde yazılı teminat mektupları doğrudan ihale teklif dosyasına konur.
5.4. - Üzerlerine ihale yapılanların geçici teminat mektupları, İhaleden sonra İdareye (Belediyeye)teslim edilir. Üzerine ihale yapılamayanların geçici teminatları ise iade edilerek verilir.
5.5. - Her ne surette olursa olsun İdarece alınan Teminatlar haciz edilemez ve üzerine ihtiyati tedbir konulamaz.
 
6 - TEKLİFLERİN HAZIRLANMASI
Teklifler aşağıdaki belgeleri ihtiva edecek şekilde hazırlanacaktır.
 
6.1. İÇ ZARF
6.1.1. - İç zarf içerisine usulüne uygun hazırlanmış teklif mektubu konulacaktır. Teklif mektubu örneğe uygun olarak hazırlanacaktır. Teklif mektubunda teklif edilen bedelin tutarları rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti, düzeltme (imza ve paraflı olsa dahi) bulunan teklifler kabul edilmeyerek hiç yapılmamış sayılır. Teklif Mektubu, teklif vermeye yetkili kişi tarafından imzalanmış olmalıdır. Ortak girişim olması halinde, teklif mektupları bütün ortaklar tarafından imzalanacaktır. Burada sayılan özellikleri taşımayan teklif mektupları reddolunacaktır. Ayrıca bunların sonradan değiştirilmesi, düzeltilmesi veya eksikliklerin giderilmesi gibi yollara kesinlikle başvurulmayacaktır.
6.1.2. - İç zarf kapatılması:
Yukarıda belirtilen iç zarfta bulunması gereken belgeler hazırlanıp istekli tarafından imzalandıktan sonra iç zarfa konulacak ve zarf kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve ticari unvanı ile tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılacaktır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanacak ve kaşelenecektir. Zarfın üzerine “TEKLİF ZARFI” ibaresi yazılacaktır.
 
6.2. DIŞ ZARF:
6.2.1 - Dış zarf içerisine aşağıdaki belgeler konulacaktır.
6.2.1.1. - İç Zarf
6.2.1.2. - Ticaret ve/veya Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Kayıt Belgesi,
6.2.1.3. - Noter Tasdikli İmza Sirküleri
6.2.1.4. - İstekli adına ihaleye girilmesi halinde Noter Tasdikli Vekaletname,
6.2.1.5. - Geçici Teminata ilişkin alındı belgesi veya Banka Teminat Mektubu,
6.2.1.6. - Ortak Girişim Varsa Beyannamesi ve Sözleşmesi(Noter Tasdikli)
6.2.1.7. - İş bu şartnamenin 4.maddesinde belirtilen belgeler zarfa konularak kapatılacaktır. Kapatılan zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı veya ticari unvanı, açık adresini ve teklifin “40 adet Otobüsün Kiraya Verilmek Sureti İle 3 Yıllığına İşletilmesi İşi” ibaresi açıkça yazılacaktır.
 
7 - TEKLİFLERİN VERİLMESİ
7.1. - Usulüne uygun olarak hazırlanmış teklifler en geç 27.09.2012 saat: 16:00'a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında “Büyükşehir Belediyesi Encümen Başkanlığı'na” verilecektir.
7.2. - Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar (7.1) bendindeki adrese ulaşması şarttır. Postada olabilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
7.3. - Verilen teklifler herhangi bir sebeple İdareden geri alınmak üzere iadesi istenemez.
7.4. - Saat ayarında; Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdaresinin saat ayarı esastır.
 
8 - ŞARTNAME VE EKLERİNİN NERDENEN VE HANGİ ŞARTLARLA ALINACAĞI:
İhale Şartname ve ekleri Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Şube Müdürlüğünden mesai saatleri içinde görülebilir ve alınabilir.
İlan olunur.
7130/1-1
 
Hüseyin BELİBAĞLI/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Antalya’da üniversite alanına 29 yıllık kiralama
  • 30.01.2014 09:52

Antalya’da üniversite alanına 29 yıllık kiralama

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı imar planında üniversite alanı olarak pla ...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 40 otobüsü 3 yıllığına kiraya verecek!
  • 06.09.2012 11:17

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 40 otobüsü 3 yıllığına kiraya verecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı şehir içi toplu taşıma hatlarında çalıştı ...