maritbet girişmaritbet
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 16 dükkan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 16 dükkan!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait Yenimahalle Çayyolu Mahallesi Çağlayan Kavşağı’nda bulunan 3 parsel üzerindeki 9 cafe, 6 dükkan ve 1 adet 2 katlı hisseli dükkan olmak üzere toplam 16 bağımsız bölümü satışa çıkardı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait  Yenimahalle Çayyolu Mahallesi Çağlayan Kavşağı'nda bulunan 3 parsel üzerindeki 9 cafe, 6 dükkan ve 1 adet 2 katlı hisseli dükkan olmak üzere toplam 16 bağımsız bölümü satışa çıkardı.

 Ankara Büyükşehir Belediyesi satışa çıkardığı 16 gayrimenkul için en geç 1 Kasım 2012 Perşembe günü saat 12:00'ye kadar teklifleri kabul edecek.

İhalenin detayları şöyle:

Mülkiyeti Belediyemize ait; Yenimahalle İlçesi, Çayyolu Mahallesi Çağlayan Kavşağı'nda bulunan İmarın 61081 Ada 3 parseli üzerinde 9 Adet Cafe, 6 Adet Dükkan ve 1 Adet 2 Katlı Hisseli Dükkan olmak üzere toplam 16 Adet bağımsız bölüm için; Belediye Encümeninin 12.01.2012 tarih 67 / 207 sayılı kararı ve Başkanlık Makamının 20.02.2012 tarih - 3946 sayılı Olur'u ile; 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 69. maddesine istinaden ve 29.09.2005 Tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan, İçişleri Bakanlığı ve Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘‘ Belediyelerin Arsa, Konut ve İşyeri Üretimi, Tahsisi, Kiralanması ve Satışına Dair Genel Yönetmeliğince '', Ekli listede belirlenen bedeller üzerinden peşin; toptan veya perakende mülkiyet satışı yapılacaktır.
 
1- İhale 01/11/2012 tarihinde Saat 14:30'de Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası Emniyet Mah. Hipodrom Caddesi No: 5 Kat 18 Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan Belediye Encümeni tarafından yapılacaktır.
 
2- İstekliler, ihaleye katılmak için örneğine uygun teklif mektubu ile birlikte;
a-  Şahıs olması halinde kanuni ikametgahı olması, kimlik fotokopisi ve tebligat için adres göstermesi.
b- Şirket ise Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi (2012 yılı vizeli)
c- Noter tasdikli imza sirküleri. Noter tasdikli vekaletname (gerekiyorsa).
d-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına alınmış tabloda belirtilen muhammen bedelin %3 kadar geçici teminat mektubu alınarak veya geçici teminatlarını nakit olarak vermek isteyenler ise Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veznesinden alınacak makbuzu,(Aslı)
e- Yer Görme Belgesi, (Fotokopisi)
f- Bu işin İhale Şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair Ankara Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı veznesinden alınacak alındı makbuzu,
 
3- İhale için verilecek teklif mektubunda belirtilecek meblağ, rakam ve yazı ile okunaklı bir şekilde yazılacaktır. (Silinti, kazıntı olmayacak) 
a-)Toptan veya Perakende; peşin satışı yapılacak bağımsız bölümlerin satış şartnamesi ve bağımsız bölümlere ait geniş bilgi, hafta içi her gün 08:00 – 17:00 saatleri arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi; Yeni Hizmet Binası Emniyet Mah. Hipodrom Caddesi No: 5 Kat 14 Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Yeni Yerleşimler Şube Müdürlüğünde görülebilir. İhaleye katılmak isteyenler; 100,00.-TL. karşılığında İhale dosyası satın almak zorundadır.
b-) Satışlarda; İhalenin istekliye tebliğ tarihinden itibaren 15 (Onbeş) gün içinde; İSTEKLİ, Şartnamenin 6. maddesinde belirtilen satış bedelinin tamamını ( KDV dahil ), ilan bedeli, damga vergisi, karar pulu ve ödenmesi gereken her türlü gider peşin olarak alınacaktır.
c-) İhale Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.
 
4- Teklif mektupları en geç 01/11/2012 Perşembe günü saat 12:00'ye kadar sıra numaralı makbuz mukabilinde ihaleyi/artırmayı yapacak Ankara Büyükşehir Belediyesi; Yeni Hizmet Binası, Emniyet Mah. Hipodrom Caddesi No:5 Kat 7 Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına verilecektir. Teklifler, iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle zamanında verilmeyen teklif mektupları işleme koyulmayacaktır.
 
5- İhale Komisyonu (Encümen Başkanlığı) gerekçesini karar içerisinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
 
6- İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışta ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.
 
 
 
 
Hüseyin Belibağlı/emlaktasondakika.com
 
 
 

 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"
  • 26.04.2024 16:45

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi" ilk seferini tamamladı. D ...

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi
  • 18.10.2022 16:20

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi

Ankara'da, İncek Bulvarı'na çok yakın bir konumda hayata geçirilen Akadia İncek, ...

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!
  • 09.09.2022 13:22

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!

Ankara, ağustosta ilk kademe mesken aboneleri için kilovatsaat başına 1,44 lira ...