maritbet girişmaritbet
TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor

Türk mimarlığının Oscarı sayılan “TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri”, bu yıl Mimarlık Haftası’nda Ankara’da yapılacak törenle sahiplerini bulacak. 

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim’de sahiplerini buluyor. Cosentino’nun ana sponsorluğunu üstlendiği ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin organize ettiği etkinlikte, toplam 5 kategoride ödül verilecek.

Cosentino’nun ana sponsorluğunda, Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından düzenlenecek etkinlikte; TSMD Büyük Ödülü, TSMD Yapı Ödülü, TSMD Basın Yayın Ödülü, TSMD Mimarlığa Katkı Ödülü ve TSMD Jüri Özel Ödülü olmak üzere toplam 5 kategoride ödül verilecek.

Ankara Pia Sera’da düzenlenecek törende, mimarlık ofislerinin yanı sıra yapı sektöründe yer alan yatırımcı, müteahhit, mühendis-müşavir ve yapı malzemesi üreticileri gibi farklı paydaşlar bir araya gelecek. Yapı sektörü için seçkin bir buluşma özelliği taşıyan etkinlikte kamu kurumları, akademisyenler ve yerel yönetim temsilcileri de yer alacak. 

“Ödül gecemiz için gerekli hazırlıkları tamamladık”

Bu sene 14’üncüsünü düzenledikleri mimarlık ödülleri için heyecanlı olduklarını dile getiren TürkSMD Başkanı Ali Osman Öztürk, “TürkSMD olarak mimarlık mesleğinin öne aldığı değerlerin yaygınlaşması, mimarlık kültürünün ve mimarlık mesleğinin uygulanmasının geliştirilmesi için çabalıyoruz. Bu kapsamda yapı sektöründeki sistem ve standartların yükselmesi, kentsel çevre bilincinin oluşması ve yapı sektörünün gelişmesi için 30 yılı aşkın süredir çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki yılda bir düzenlenen ödül gecemiz için gerekli hazırlıkları tamamladık. Ödüller, gala gecemizde sahiplerini bulacak” dedi. 

Mimarlık hayal gücü kullanılarak yapılan önemli bir meslek

Etkinliğin ana sponsoru Cosentino Türkiye Ülke Direktörü Alper Şensan, “Gündelik hayatın koşuşturması içinde fark edilmese de hayatımızın her anına dokunan kişidir ‘Mimar’. Hayata geçirdikleri tasarımların oluşturduğu ekosistem içinde yaşıyoruz ve esasen yaşantılarımızın güzelleşmesi, kolaylaşması veya tam tersi şekilde özensiz tasarımlar ile zorlaşmasının altında her zaman mimari yatmaktadır. Başarılı bir mimarın hayalinden gerçeğe dönen mekanların, insan hayatına katkısı yadsınamaz. Cosentino olarak bizler de mimarların elini güçlendirmek, tasarımlarının gerçeğe dönüşmesinde katkıda bulunmak, dolayısıyla yaşantılarımızı güzelleştirmek için çalışıyor ve bu eksende ürünler geliştiriyoruz. Birbirinden başarılı projelerin öne çıkması adına düzenlenen TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri’ne ana sponsor olduğumuz için mutluyuz. Yarışacak olan şahane projelerin şimdiden tebrik ederim” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özgünlük ve sadeliğin son teknoloji ile buluşması: David Chair
  • 20.07.2022 17:28

Özgünlük ve sadeliğin son teknoloji ile buluşması: David Chair

Cosentino, özgünlüğü ve sade dili en son teknolojilerle birleştiriyor. Mimar Bar ...

Dekton ile yapıların dış cepheleri uzun yıllar canlılığını koruyor
  • 02.04.2022 14:45

Dekton ile yapıların dış cepheleri uzun yıllar canlılığını koruyor

Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton, dış cephe tasarımlarında bilinenleri ...

Silestone, Etheral Haze seriyle yaşam alanlarına fark katıyor
  • 24.03.2022 17:20

Silestone, Etheral Haze seriyle yaşam alanlarına fark katıyor

Cosentino’nun markası Silestone’un son koleksiyonu Ethereal’ın dinamik bir gri t ...

Silestone Ethereal ile mekanlarda son trendi yakalayın!
  • 26.02.2022 13:37

Silestone Ethereal ile mekanlarda son trendi yakalayın!

Cosentino’nun doğal taş endüstrisinde devrim yapan markası Silestone’un Ethereal ...

Modern salon tasarımları için 5 dekorasyon önerisi!
  • 15.01.2022 14:18

Modern salon tasarımları için 5 dekorasyon önerisi!

Cosentino, modern salon tasarımı düşünenlere altın niteliğinde 5 öneride sunuyor ...

Cosentino’dan güneş enerjisine yatırım!
  • 16.10.2021 14:18

Cosentino’dan güneş enerjisine yatırım!

Cosentino, Avrupa'nın iç tüketime yönelik fotovoltaik santralinin inşaatına başl ...